OPCOM va transmite ANRE o analiză a comportamentului participanților la PZU până pe 15 februarie

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic, Info Bursier
Prima Pagina Energie Electrica si termica OPCOM va transmite ANRE o analiză a comportamentului participanților la PZU până pe 15 februarie

OPCOM  informează că Autoritatea Nationala de Reglementare în domeniul Energiei a solicitat o analiză a comportamentului participanților la PZU, analiza și concluziile urmând a fi transmise până la data de 15 februarie 2017.

automated-trading

În contextul tranzacțiilor stabilite pe piața spot în luna ianuarie 2017, OPCOM anunță opinia publica și participanții la piață că a asigurat corecta funcționare a platformelor de tranzacționare, fiind respectate întocmai regulamentele și procedurile în vigoare.

În toate intervalele orare ale lunii ianuarie au fost ofertate volume de vânzare și cumpărare care au asigurat echilibrarea pozițiilor comerciale ale participanților la piață, la prețurile de închidere rezultate, reflectând intențiile de ofertare exprimate de participanți, se precizează într-un comunicat transmis de OPCOM. Pretul de închidere a pieței este rezultatul ofertelor ferme ale participanților la piața spot exprimate prin ofertele introduse de către aceștia în platformele de tranzacționare.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *