Oportunitate pentru tineri absolvenți de studii superioare tehnice: Pot face carieră la CNE Cernavodă. SNN lansează programul de internship plătit

Publicat pe Categorii CSR, Esential, Hidro si nucleara, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Oportunitate pentru tineri absolvenți de studii superioare tehnice: Pot face carieră la CNE Cernavodă. SNN lansează programul de internship plătit
  • 14 locuri disponibile, indemnizație brută de 3.120 lei/lună, nu sunt cerințe de experiență
  • Cosmin Ghiță, CEO SNN: “Practic, ne facem o misiune din a oferi experiența de lucru într-o companie de top, pregătire aplicată și oportunitatea de a aplica la un post permanent dupa finalizarea programului de internship”

SNN lansează programul de internship plătit în cadrul Sucursalei CNE Cernavodă. 14 locuri sunt puse la dispoziția studenților absolvenți de studii superioare din mai multe domenii tehnice, fără cerințe de experiență. Munca acestora va fi remunerată cu 3.120 lei pe lună (indemnizație brută), anunță compania. Programul va avea o durată de 4 luni, cu începere din data de 02.09.2019.

“Nuclearelectrica dezvoltă unele dintre cele mai ambițioase proiecte energetice din România cu efect de creștere în economie pe termen lung. Aceste proiecte trebuie dublate și de eforturi susținute și targetate de atragere, pregătire și retenție a resurselor umane înalt calificate. În completarea programului de burse și al celui de practică de specialitate, lansăm astăzi programul de internship plătit în cadrul Sucursalei CNE Cernavodă. Programul se adresează absolvenților de studii superioare din diferite domenii tehnice, fără cerințe de experiență. Practic, ne facem o misiune din a oferi experiența de lucru într-o companie de top, pregătire aplicată și oportunitatea de a aplica la un post permanent dupa finalizarea programului de internship. Încercăm să venim în întâmpinarea tinerilor care caută o carieră într-un domeniu cu provocări și realizări pe măsură”, ne-a declarat Cosmin Ghiță, CEO SNN.

Internii care, după parcurgerea programului de internship, obțin calificativul “bine” sau “foarte bine” pot opta pentru angajare în cadrul CNE Cernavodă.

Cei interesați se pot înscrie pe site-ul Nuclearelectrica, secțiunea Jobs până la data de 24.07.2019.

Programul se adresează absolvenților de studii superioare de licență/master, masteranzi în curs, pe următoarele domenii: Inginerie electrică – 3 locuri; Inginerie energetică – specializare energetică și tehnologii nucleare -2 locuri; Inginerie electronică, telecomunicații  și tehnologii informaționale – 2 locuri; Inginerie mecanică – 4 locuri; Ingineria sistemelor – specializare automatică și informatică aplicată – 2 locuri;

Alte cerinţe:Cunoştinţe foarte bune pe domeniul studiilor absolvite; Cunoștinte bune de limba engleză; Capacitate de învățare și dorință de progres profesional; Capacitate de analiză; Capacitate de lucru în echipă; Aptitudini de comunicare;

Responsabilităţi şi sarcini. Familiarizare cu sarcinile specifice de lucru pe următoarele arii de responsabilitate:Sisteme de proces ale centralei: Inginerie de componente; Fizica reactorilor și analize de securitate; Proiectare mecanică/conducte, proiectare automatizări.

Sucursala CNE Cernavodă a SNN asigură funcționarea în siguranță a Unităților nucleare 1 și 2, fiecare cu o capacitate instalată de producție de 700 MWh. Cele două reactoare de la Cernavodă asigura aproximativ 20% din necesarul de energie al României.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *