InvesTenergy recomandă: AFEER organizează primul Târg Național de Energie. Cei mai importanți furnizori își prezinta ofertele. Accesul la târg este gratuit

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Esential, Evenimente, Info Consumatori
Prima Pagina Energie Electrica si termica InvesTenergy recomandă: AFEER organizează primul Târg Național de Energie. Cei mai importanți furnizori își prezinta ofertele. Accesul la târg este gratuit

 În premieră pe piața de energie din România, Asociaţia Furnizorilor de Energie Electrică din România – AFEER organizează Târgul Național de Energie, sub deviza „Fii informat! Alege ce ți se potrivește!”, în perioada 19 – 22 septembrie 2017.

Evenimentul, la care și-au anunțat participarea cele mai importante companii de utilități, se adresează consumatorilor finali care vor avea posibilitatea să aleagă cele mai avantajoase oferte de electricitate, să înțeleagă mai bine, direct de la sursă, drepturile pe care le au, și să afle cele mai noi și utile informații din acest domeniu, susțin reprezentanții AFEER.

Târgul Național de Energie AFEER va avea loc în cadrul International Electric & Automation Show (IEAS) și se va desfăşura la Palatul Parlamentului. Companiile care își vor prezenta ofertele și serviciile la această primă ediţie a târgului sunt: CEZ Vânzare, Complexul Energetic Oltenia, E.ON, Electrica Furnizare, Enel, MET şi Tinmar Energy.

„Prin organizarea acestui târg de energie, AFEER continuă campania lansată în anul 2015 pentru o corectă şi eficientă informare a consumatorilor de energie electrică, cu deviza “Un consumator informat este un consumator protejat!”. Suntem convinși că vom oferi la acest târg cadrul optim unui dialog necesar și constructiv între reprezentanți ai companiilor de utilități și consumatorii de energie. Va fi un bun prilej pentru companii să-și prezinte ofertele și serviciile și pentru consumatori să aleagă, în cunoștință de cauză, ce li se potrivește cel mai bine”, a precizat Ion Lungu, Președinte AFEER.

La rândul său, Daniel Pintilie, Membru Comitet Director AFEER a afirmat: “Liberalizarea pieței de energie electrică înseamnă de fapt posibilitatea oferita oricărui consumator și, astfel, întregii populații  de a-și alege cel mai potrivit furnizor de energie.  Prin organizarea acestui târg, AFEER vine în întâmpinarea  consumatorilor, în special a celor casnici, care astfel îşi vor putea alege varianta optimă de contract, atât în privința prețului, cât și a celor mai avantajoase condiții de plată”.

Furnizorii prezenţi la Târgul de energie, cei mai mari din ţară, vor veni cu oferte diverse, dar şi cu specialişti, care să-i îndrume şi să-i sfătuiască pe clienţi, pe tot parcursul evenimentului.

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *