Produsele CEZ Vânzare se găsesc și în magazinele Altex și Media Galaxy

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Produsele CEZ Vânzare se găsesc și în magazinele Altex și Media Galaxy

Pachetele CEZ Verde (energie 100% regenerabilă), CEZ Gaz Optim și CEZ Gaz Optim Plus împreună cu termostatul inteligent CEZ Vânzare by Cosa pot fi contractate, începând cu data de 23 august, în cadrul magazinelor Altex și Media Galaxy, cu o reducere de până la 44% la prețul termostatului.

“Ne dorim să fim mereu aproape de clienții noștri și în alte locații decât cele tradiționale. Prezența ofertelor CEZ Vânzare în magazinele Altex și Media Galaxy vine în beneficiul potențialilor clienți care caută un parteneriat de durată cu soluții de optimizare a costurilor lunare incluse. Continuăm acțiunile și ofertele avantajoase de energie și gaze naturale care includ soluții sustenabile și promovează consumul responsabil de resurse”, a declarat Cornelia Szabo, CEO CEZ Vânzare și Președinte al Directoratului CEZ Vânzare.

“Produsele de energie CEZ Vânzare se vor găsi din această săptămână în toate magazinele Altex și Media Galaxy. Astfel, oferim clienților noștri o gamă variată de produse la prețuri mici, dar și servicii de calitate, așa cum i-am obișnuit. Ne dorim să fim un magazin în care clienții au acces într-un singur loc la toate serviciile menite să le îmbunătățească experiența de cumpărare și să le salveze timp în alegerile făcute”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Ce opțiuni de produse CEZ Vânzare sunt disponibile în Altex și Media Galaxy?

       CEZ Verde cu termostatul inteligent CEZ Vânzare by Cosa

Pachetul cu termostat implică un contract de energie 100% regenerabilă pentru acasă și o reducere de aproximativ 44% la prețul termostatului. Clienții vor beneficia de o ofertă din piața concurențială avantajoasă pe toată durata contractului (12 luni). Mai multe detalii pot fi regăsite accesând link-ul https://bit.ly/3CueIqv

       CEZ Gaz Optim/ CEZ Gaz Optim Plus cu sau fără termostatul inteligent CEZ Vânzare by Cosa

Pachetul oferă un produs de gaze naturale și un termostat inteligent CEZ Vânzare by Cosa pentru a eficientiza consumul de gaze. Mai multe detalii pot fi regăsite aici. Ai până la 44 % reducere la prețul termostatului dacă alegi unul dintre pachetele CEZ Vânzare de mai sus, în magazinele Altex sau Media Galaxy.

Ce acte sunt necesare pentru a alege un pachet de energie electrică/ gaze naturale în magazinele Altex și Media Galaxy?

       o copie a cărții de identitate;

       o factură CEZ Vânzare recentă (energie electrică sau gaze naturale, după caz);

       un act de proprietate/ spațiu (necesar în cazul contractării pachetelor de gaze naturale).

De ce să alegi termostatul inteligent CEZ Vânzare by Cosa?

Termostatul inteligent ajută la reducerea consumului de energie sau a gazelor naturale, datorită funcțiilor smart, și implicit la reducerea costurilor prin:

       setarea temperaturii de la distanță, prin aplicația mobilă disponibilă în App Store sau Google Play;

       economisirea de energie cu ajutorul funcțiilor sale inteligente și al interfeței ușor de utilizat;

       posibilitatea de a monitoriza în timp real consumul energetic.

Funcții disponibile:

       Modul Acasă: Termostatul se asigură că temperatura setată va rămane stabilă, pentru un confort optim și un consum eficient;

       Modul Somn: Cu ajutorul modului de „somn”, temperatura se poate reduce cu 1 sau 2 grade în timpul nopții. Este mai sănătos și totodată se poate economisi energie pe timpul nopții;

       Modul Distanță: Termostatul oferă posibilitatea de a seta temperatura de la distanță pentru a evita consumul inutil de energie.

Avantaje suplimentare:

       plata în rate egale, fără documente suplimentare;

       instalare gratuită, asigurată de CEZ Vânzare (în termen de 20 de zile de la intrarea în vigoare a contractului de furnizare);

       flexibilitatea în alegere pentru 12 sau 24 de rate;

       garanție 2 ani;

       suport gratuit, 24/7, în utilizarea termostatului.

Mai multe informații pot fi solicitate la următoarele canale de comunicare:

       Portalul şi aplicaţia mobilă MY CEZ – mai multe informaţii despre funcţionalităţi puteţi găsi aici;

       Info Linia CEZ, 0251 929, disponibilă pentru solicitarea de informaţii comerciale, în fiecare zi, în intervalul orar 08:00 – 20:00;

       Chat-ul cu un consultant CEZ Vânzare implementat de furnizorul CEZ Vânzare pe website-ul https://www.cezinfo.ro/, disponibil luni – vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00, sâmbătă – duminică 08:00 – 16:00;

       În magazinele din rețeaua Altex (www.altex.ro/magazine/) și Media Galaxy (www.mediagalaxy.ro/magazine/).

Despre Altex

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În peste 29 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la înființare, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *