Promisuni: “Milioane de români” vor primi sprijin de la stat pentru plata facturilor de energie și gaze la iarnă

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Promisuni: “Milioane de români” vor primi sprijin de la stat pentru plata facturilor de energie și gaze la iarnă

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunţat luni că va prezenta premierului, în această săptămână, o propunere privind o schemă de ajutor, pentru această iarnă, pentru “milioane de români” care au un venit şi un consum mediu atât la gaze naturale cât şi la energie electrică.

”Ceea ce vrem noi să facem mai departe, pe lângă consumatorul vulnerabil, gândim o schemă de ajutor pentru această iarnă pentru milioane de români care au un venit mediu, care au un consum mediu, atât la gaze naturale cât şi la energie electrică, şi vom veni săptămâna aceasta cu o propunere. O voi prezenta întâi premierului, după care vom ieşi cu ea public. Continuăm programul pentru întreprinderi mici şi mijlocii private, pentru fabricile de pâine de exemplu. Oferim granturi de 100.000 de euro pentru a-şi monta panouri solare pe acoperişul clădirilor să îşi optimizeze costurile cu energie electrică. Deci pot face reduceri extraordinar de mari şi să devină mult mai competitivi, să ieftinească preţul poduselor pe care le fac”, a declarat ministrul Virgil Popescu, la Digi 24.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *