Punem energia în lumină și premiem specialiștii din energie la Conferința anuală InvesTenergy. Astăzi, 15 decembrie

Publicat pe Categorii Conferintele InvesTenergy, Esential, Exclusiv, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Punem energia în lumină și premiem specialiștii din energie la Conferința anuală InvesTenergy. Astăzi, 15 decembrie

 “Împreună să punem energia în lumină. Fii parte din soluție!” este tema Conferinței anuale InvesTenergy, care se desfășoară astăzi,15 decembrie 2021, la Le Château, Castelul din Inima Bucureştiului. Ca în fiecare an, evenimentul de specialitate se desfășoară sub patronajul Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Cu responsabilitate și respectarea cu strictețe a noilor măsurilor ale autorităților, în contextul pandemiei COVID-19, care permit organizarea de  conferințe în anumite condiții, Speakerii, Partenerii și Participanții confirmați se vor întâlni fizic la evenimentul organizat de InvesTenergy. O audiență de peste 120 de persoane.

Vom transmite on-line, pe www.investenergy.ro și pagina de facebook a InvesTenergy, sesiunea de deschidere, cu alocuțiunile Keynote Speakerilor și răspunsurile la întrebările adresate de audiență. Suntem onorați de participarea distinșilor Keynote Speakeri – Doamna Anca DRAGU, Senator, fost Președinte Senatul României; Dl George NICULESCU – Secretar de Stat, Ministerul Energiei; Dl Zoltan NAGY-BEGE, Vicepreședinte ANRE.

Vom reveni, după conferință, cu prezentarea dezbaterilor și a declarațiilor Speakerilor care ne onorează cu prezența la Conferința InvesTenergy pe www.investenergy.ro. De asemenea, vom prezenta Gala InvesTenergy și  specialiștii care vor fi premiați în cadrul acesteia, într-o serie de articole cu VIDEO.

La ediția din acest an a Conferinței InvesTenergy lansăm un proiect special “Să punem Oamenii din energie în lumină”, care va fi prezentat prin organizarea unei Gale. Premiem, împreună cu Invitații și Partenerii noștri, specialiști din energie pentru activitatea lor de zi cu zi, pentru dedicația și profesionalismul lor.

La conferință participă, în calitate de Speakeri, oameni-cheie în domeniul energiei. Alături de Keynote Speakeri, au confirmat participarea la Panelul de dezbateri, cu tema “Energia în lumină. Acum pentru mâine. Decizii corecte și asumate pentru viitor”, următorii Speakeri:

Dna Corina POPESCU – Vicepreședinte, Eurelectric & Director General, Electrica

Dl Ondrej SAFAR – Country Manager, Grupul CEZ în România

Dl Volker RAFFEL – CEO, E.ON România

Dl Bogdan BADEA –  Președinte Directorat, Hidroelectrica

Dna Monica HODOR – Director General al companiilor E-Distribuție

Dl Teodor CHIRICA – Președinte Consiliul de Administrație, Nuclearelectrica

Dna Gina CRUCERU – Director Resurse Umane, KMG International

Dl Corneliu BODEA – CEO, Adrem şi Preşedinte, Centrul Român al Energiei

Dl Cristian SECOȘAN –  CEO, Siemens România și Republica Moldova

Dl Niculae HAVRILEȚ – Director General, Distribuție Energie Electrică România

Dl Martin MOISE – Director General, Repom și PrimVicepreședinte, PATRES

Dl Dumitru CHISĂLIȚĂ – Președinte, Asociația Energia Inteligentă.

Moderator al panelului de dezbateri este Dl Ion LUNGU – Director Executiv, AFEER.

Prezentatorea Galei InvesTenergy dedicată specialiștilor în energie este Dna Andreea NEGRU, Președinte, Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton.

Evenimentul se bucură de susținerea ANRE, alăturându-se până la acest moment demersului nostru Parteneri, care dau plus valoare Conferinței.  Adresăm mulțumiri Partenerilor Conferinței InvesTenergy. Partener oficial al evenimentului este CEZ România. Hidroelectrica, Nuclearelectrica și Rompetrol sunt Parteneri Platinum, e-Distribuție,  E.ON Romania și Romgaz  – Parteneri Gold; Adrem, Repom, Siemens, Entera, Distribuție Energie Electrică România, Delgaz Grid, Schoenherr si Asociatii SCA– Parteneri Silver.

Ne onorează sprijinul oferit de: AFEER, CRE, ACUE, IRE, PATRES, CNR-CME, HENRO, Voitin, energiaTA, EFdeN, Filiala SIER Bucureșt Tineret, Phoenix Training, Boof Media, Asociația Energia Inteligentă, EM 360 Studio, RWEA, FEL România și suportul Partenerilor Media: Financial Intelligence, Focus Energetic, Energy Center, E-nergia, NewsEnergy, MediaUno, Clubantreprenor.ro, Bursa, Economistul, Club Economic și România Durabilă. 

La conferințele InvesTenergy, punem preț pe energie, mobilizăm excelența, adresăm invitația de a investi inteligent!

Pentru mai multe informații referitoare la conferința InvesTenergy, accesați site-ul evenimentului: https://evenimente.investenergy.ro/


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *