„Punem Oamenii din Energie în Lumină” la Gala InvesTenergy dedicată Specialiștilor. Pe 10 octombrie

Publicat pe Categorii Business, Conferintele InvesTenergy, Evenimente, Exclusiv, Furnizare / Distributie / Transport, Semnal
Prima Pagina Business Furnizare / Distributie / Transport „Punem Oamenii din Energie în Lumină” la Gala InvesTenergy dedicată Specialiștilor. Pe 10 octombrie

“Să punem Oamenii din energie în lumină” este tema Galei InvesTenergy dedicată specialiștilor din sectorul energetic, a treia ediție, care va avea loc pe 10 octombrie, în cadrul Dublului Eveniment InvesTenergy, la Le Chateau.

Vom premia – împreună cu invitații și partenerii InvesTenergy – specialiști merituoși pentru activitatea lor de zi cu zi, pentru profesionalism, dedicare și performanțe.

La ediția din 2021 a Conferinței anuale InvesTenergy, am lansat acest proiect special, pe care l-am prezentat prin organizarea unei festivități. Primele două ediții ale Galei InvesTenergy dedicată specialiștilor au fost cu emoție și bucurie, cu recunoștință și prețuire față de specialiștii din energie premiați și față de toți specialiștii din sectorul energetic.

Andreea NEGRU, Președintele Asociației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), este alături de noi, în calitate de Moderator al Galei InvesTenergy. Suntem onorați!  Mulțumim Andreea pentru implicare, susținere permanentă și parteneriat. Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton – ADAA  se alătură Dublului Eveniment InvesTenergy în calitate de partener susținător.

De asemenea, ne bucură prezența Ralucăi-Andreea MISTIRIAN, membră AIEE & studentă Facultatea de Energetică, în calitate de Co-Moderator al Galei InvesTenergy. Mulțumim, Raluca!

Mulțumim, de asemenea, Asociației Inginerilor Energeticieni și Electricieni – AIEE, partener susținător al evenimentului.

Suntem onorați și adresăm mulțumiri tuturor celor care vor fi prezenți la o festivitate dedicată specialiștilor în energie. Punem Oamenii din Energie în Lumină! Pe 10 octombrie.

Partenerii dau plus valoare Dublului eveniment InvesTenergy

Dublul eveniment InvesTenergy se desfășoară sub patronajul  Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Demersului nostru s-au alăturat  Parteneri, care susțin și dau plus valoare evenimentului.

Partenerii oficiali sunt: Hidroelectrica, Distribuție Energie Electrică România – DEER și E.ON România.

Partener Platinum este PNE.

Parteneri Gold: Romgaz, Parapet, ABIEC, Nyerges & Partners, Rompetrol, Electrica Furnizare.

Parteneri Silver: CEZ România, OX2, ACUE, Repom.

Parteneri: Electrica, Alive Capital, Engie, Elcen, Delgaz Grid, RWEA, Coalition, Entera. 

Mulțumim pentru sprijin: Asociației Inginerilor Energeticieni și Electricieni – AIE, AFEER, PATRES, ADAA, CNR – CME, HENRO, Voitin, EFdeN, RWEA, FEL România, Phoenix Training, Boof Media, FPPG, Asociația Energia Inteligentă.

Partenerii Media ai evenimentului sunt: Focus Energetic, E-nergia.ro, Financial Intelligence, NewsEnergy, Energy Center, Media Uno, The Diplomat Bucharest, Club Antreprenor, Energy Hub, Govnet.

La conferințele InvesTenergy, punem preț pe energie, mobilizăm excelența, adresăm invitația de a investi inteligent!


Publicat de

Cristina Trefaș

Director Editorial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *