Rafinăria Petromidia  – în revizie două săptămâni        

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Rafinăria Petromidia  – în revizie două săptămâni        

Rompetrol Rafinare, parte a KMG International, anunță că a notificat săptămâna trecută autorităţile locale de mediu în legătură cu intrarea în revizie a rafinăriei Petromidia. “Lucrările erau programate iniţial pentru luna septembrie şi fac parte din programul de mentenanţă periodică a instalaţiilor. Acestea vor dura 15 zile”, se precizează în comunicatul transmis de companie.

ziua_Petromidia copy

Rafinăria a finalizat deja procedurile de oprire eşalonată a instalaţiilor şi urmează  golirea şi curăţarea cu abur a echipamentelor. În această perioadă se vor realiza lucrări de reparaţie, mentenanţă şi probe tehnologice în instalaţiile de pe platforma Petromidia, anunță reprezentanții societății.

Pe parcursul celor două săptămâni, compania va continua livrările de produse către clienţii şi partenerii săi, conform angajamentelor asumate.

Rafinăria Petromidia şi divizia de petrochimie au fost în revizie generală (programată la 5 ani) în perioada 11 octombrie – 20 noiembrie 2015, valoarea totală a investiţiilor realizate ridicându-se la 82 milioane USD.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.