Răzvan Lupulescu, numit Head of Institutional Affairs pentru grupul Enel la Bruxelles. Va reprezenta interesele Enel în dialogul cu Parlamentul European, CE și Consiliul UE

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic, Furnizare / Distributie / Transport, Semnal
Prima Pagina Actual Flux energetic Răzvan Lupulescu, numit Head of Institutional Affairs pentru grupul Enel la Bruxelles. Va reprezenta interesele Enel în dialogul cu Parlamentul European, CE și Consiliul UE
  • Enel România: Suntem mândri când colegi din România își pun la bătaie aptitudinile și competențele, și merg în lume să le arate

Oamenii sunt puterea noastră – #PeopleAreOurPower, cum frumos își prezintă compania Enel Oamenii din companie care merg în lume să-și pună la bătaie aptitudinile și competențele.

Prezentăm și noi pe Răzvan Lupulescu, proaspăt numit în rolul de Head of Institutional Affairs pentru grupul Enel la Bruxelles, în cadrul funcțiunii Afaceri Europene.

Din această poziție, Răzvan Lupulescu va reprezenta interesele Enel în dialogul cu instituțiile europene, precum Comisia Europeană, Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene. Totodată, va analiza procesele de luare a deciziilor politice, legislative și de reglementare europeană.

Anterior, Răzvan a fost European Energy Polivy Senior Expert în cadrul grupului Enel. A început în 2008 să lucreze la Enel Green Power – Head of External Relations Romania, ulterior fiiind Regulatory Affairs Manager România. Răzvan face parte din echipa de conducere a Asociației Române a Industriei Fotovoltaice și a fost implicat și în activitatea RWEA (Asociația Română pentru Energie Eoliană).

Colegii noștri ne inspiră, așa că vom continua seria începută de Răzvan și îi aducem aici și pe ceilalți care au ales să-și continue cariera în grupul Enel în diferite colțuri ale lumii. Suntem mândri când colegi din România își pun la bătaie aptitudinile și competențele, și merg în lume să le arate, transmite Enel România.

„Să punem Oamenii din energie în lumină!” este mesajul InvesTenergy. În cadrul Conferinței anuale din data de 5 octombrie, InvesTenergy organizează o festivitate dedicată specialiștilor în energie. Dorim să facem cunoscuți și să premiem Oamenii din energie, specialiștii pe care ne bazăm,  care muncesc – zi de zi – cu dăruire, profesionalism și responsabilitate.  


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Un comentariu la “Răzvan Lupulescu, numit Head of Institutional Affairs pentru grupul Enel la Bruxelles. Va reprezenta interesele Enel în dialogul cu Parlamentul European, CE și Consiliul UE”

  1. Felicitări, Razvane!
    Este o pozitia pe care o meriti, în armonie cu aptitudinile si ca rezultat al performantelor tale profesionale.
    Mult succes! Cu personalitati ca tine, sunt mândru ca sunt român!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *