Recomandăm Conferința: Carieră în industria energetică 2019, 4-9 martie, la UPB

Publicat pe Categorii Energie, Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Recomandăm Conferința: Carieră în industria energetică 2019, 4-9 martie, la UPB
  • InvesTenergy este Partener Media tradițional al evenimentului

Cel mai mare eveniment de carieră din industria energetică, devenit traditional, Conferința: Carieră în industria energetică 2019 se va desfașura în acest an pe parcursul a 6 zile, în perioada 4 – 9 martie, la Universitatea Politehnica din București.

Potrivit organizatorilor – SIER București Tineret – la această ediție vor participa peste 200 de tineri ingineri și studenți din domeniul energetic.  Vor fi 4 workshop-uri de dezvoltare personală, cu 20 de prezentări ale principalelor companii din domeniul energetic, 4 vizite tehnice la obiective energetice și societățile partenere se prezintă cu 8 standuri.

Au confirmat participarea până la această dată Rompetrol – KMG International, Enel România, Adrem, Nuclearelectrica, E.ON, Romelectro, Energobit, Siemens Romania, Eximprod.

La conferința de deschidere a evenimentului, au confirmat participarea, în calitate de Speakeri personalități din industria energetică românească: Prof. Dr. Ing. Horia Necula – Facultatea Energetica, UPB, Corina Popescu – Director General Electrica, Răzvan Nicolescu – Senior expert în cadrul Deloitte,  Corneliu Bodea  – Președinte CRE, Fănică Vatră – Director Executiv SIER.

Evenimentul este adresat, în principal, tinerilor ingineri și studentilor din domeniul energetic și își propune să ofere informații despre programele de practică, internship, locuri de muncă și programe de dezvoltare profesională ale tinerilor în cadrul companiilor partenere.

O bună planificare pentru a deveni activ în acest sector reprezintă cheia spre o carieră de succes. Participanții vor interacționa cu diverse companii din domeniu și vor purta discuții cu reprezentanți ai acestora. Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru aceștia de a intra în contact cu manageri și persoane importante din industrie și de a afla care sunt posibilitățile de a participa la diverse traininguri în acest sector și care sunt cerințele și joburile specifice solicitate de companiile la care vor putea să aplice pe viitor.

Formularul de înregistrare pentru participanți va fi disponibil cu 01.02.2019.

Informații actualizate despre eveniment (speakeri, companii participante și parteneri confirmați) găsiți pe pagina web a evenimentului: http://tineret.sier.ro/cie2019.php


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *