Romgaz, anunț oficial. După demisia lui Pena, Jude preia conducerea societății pentru 2 luni

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Romgaz, anunț oficial. După demisia lui Pena, Jude preia conducerea societății pentru 2 luni

Romgaz anunță, oficial, schimbări în conducere. Într-un comunicat transmis BVB, Romgaz se precizează că, pe 12 februarie, Consiliul de Administrație al S.N.G.N. Romgaz a luat act de demisia lui Aristotel Marius Jude din funcția de președinte al CA, pentru a fi numit în funcția de Director General al companiei, începând cu data de 13 februarie 2021, pentru un mandat provizoriu de 2 luni.

Daniel Pena a demisionat din funcția de director general adjunct cu mandat și cu atribuții de director general, începand cu data de 15 februarie. Fostul director adjunct, Daniel Corneliu Pena, și-a exprimat dorința de a demisiona din toate funcțiile deținute în cadrul S.N.G.N. ROMGAZ, potrivit unui comunicat al companiei. Pena a fost nemulțumit de faptul că administratorii au dorit să-i preia din atribuțiile de director general, spun surse locale din Mediaș, citate de Financial Intelligence.

Aristotel Jude, director general al S.N.G.N. Romgaz, a declarat: “Am acceptat această provocare din dorința de a asigura continuitatea în exercitarea managementului executiv al companiei şi pentru gestionarea eficientă a proiectelor imediate şi prioritare ale S.N.G.N. ROMGAZ S.A. Nutresc speranta că împreună cu o echipă unită, profesionistă voi reusi o gestionare eficientă a activităţii companiei în acest scurt mandat.”

Aristotel Jude a fost Secretar de Stat în cadrul Ministerului Energiei, responsabil de coordonarea activității ministerului în domeniul țițeiului și gazelor naturale. Are un Master of Business Administration (MBA), acordat de Conservatoire National Des Arts Et Metiers, Paris, Franța și competențe dovedite de-a lungul carierei profesionale în managementul întreprinderii, administrare societăți, consultanță în domeniul juridic. De-a lungul timpului a ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul S.N.G.N. ROMGAZ S.A.: manager proiect, director de department, director de direcție, administrator.

Până la următoarea ședință a Consiliului de Administrație,  Bogdan Nicolae Simescu va exercita atribuțiile de președinte al Consiliului de Administrație Romgaz.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *