Romgaz continuă explorarea unor perimetre petroliere încă 6 ani

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Romgaz continuă explorarea unor perimetre petroliere încă 6 ani

Romgaz continuă explorarea unor perimetre petroliere.Societatea a informat acţionarii şi  investitorii cu privire la continuarea explorării unor perimetre petroliere prin semnarea unui Act Adiţional la Acordul de concesiune încheiat cu Agenția Națională pentru Resurse Minerale (ANRM).

HG nr.1011 din 22 septembrie 2021 pentru aprobarea Actului adițional numărul 6 la Acordul de Concesiune a 8 perimetre de Explorare-DezvoltareExploatare, încheiat ANRM și  Romgaz a fost publicat în Monitorul Oficial sin 19 octombrie 2021.

S.N.G.N. Romgaz Mediaș, în calitate de titular de acorduri petroliere încheiate cu Agenția Națională pentru Resurse Minerale (ANRM) pentru un număr de 8 perimetre petroliere, a întreprins lucrări petroliere care au evidențiat potențialul prospectiv al perimetrelor, precum și noi rezerve de hidrocarburi, solicitând astfel prelungirea duratei de explorare pentru o perioadă de 6 ani, respectiv pentru perioada Octombrie 2021 – Octombrie 2027, se precizeează în informarea companiei.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *