Romgaz- Elcen: se continuă furnizarea de gaze, datoriile – eșalonate

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Romgaz- Elcen: se continuă furnizarea de gaze, datoriile – eșalonate

Romgaz va semna contracte de furnizare gaze cu Electrocentrale București (Elcen) până în septembrie 2016 cu condiția încheierii Convenţiei de eşalonare în formă autentificată concomitent cu Contractul de garantare ipotecă imobiliară Rang I până la finele anului.

gaze

‘Consiliul de Administraţie al SNGN Romgaz SA s-a întrunit în data de 15 decembrie 2015, într-o nouă şedinţă unde s-a hotărât prelungirea contractului 34/2015 aflat în derulare între Societatea Naţională de Gaze Naturale ‘ROMGAZ’ – S.A. şi Electrocentrale Bucureşti S.A. până la data de 31 decembrie 2015, în aceleaşi condiţii contractuale’, se precizează în comunicatul Romgaz.

Contractul va fi prelungit mai întâi până la data de 31 decembrie, în aceleaşi condiţii contractuale ca până acum.Totodată, se va semna şi contractul pentru perioada 1 ianuarie – 30 septembrie 2016, în aceleaşi condiţii, mai puţin capitolele legate de datorii şi penalităţi, unde vor avea loc noi negocieri.

‘Încheierea noilor contracte de furnizare a gazelor naturale pentru perioada 01 ianuarie 2016 – 30 septembrie 2016 va fi condiţionată de încheierea Convenţiei de eşalonare în formă autentificată concomitent cu Contractul de garantare ipotecă imobiliară Rang I, cât mai devreme posibil, dar nu mai târziu de data de 29 decembrie 2015’, se menționează în comunicatul Romgaz.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *