Romgaz va depune o ofertă pentru preluarea participaţiei Exxon în proiectul din Marea Neagră în următoarele două luni

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Romgaz va depune o ofertă pentru preluarea participaţiei Exxon în proiectul din Marea Neagră în următoarele două luni

Romgaz va depune o ofertă pentru preluarea participaţiei Exxon în proiectul gazelor de mare adâncime din Marea Neagră în următoarele două luni, până la expirarea mandatului actual al directorului general interimar, a declarat ministrul Energiei, Virgil Popescu, la Black Sea Online Forum “Importanţa geostrategică şi economică a Mării Negre în actualul context european”, organizat de Financial Intelligence. “Principala preocupare în acest moment este achiziţionarea participaţiei Exxon de 50% din Neptun Deep”, a subliniat acesta.

” În momentul de faţă, atât directorul general, care este numit pe o perioadă de două luni, care acoperă exact perioada depunerii ofertei pentru achiziţia pachetului de la Exxon, Consiliul de Administraţie, directorul economic, toţi experţii din Romgaz au capacitatea de a dezvolta acest proiect. Nu ştiu dacă în România cineva are expertiză pentru mare adâncime, dar eu zic să le dăm această şansă celor de la Romgaz. Eu cred că Romgaz are capacitatea de a gestiona acest proiect”, a precizat ministrul Popescu, citat de Agerpres.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *