Rompetrol, 65 de benzinării în Republica Moldova

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Rompetrol, 65 de benzinării în Republica Moldova

KMG International, fostul Rompetrol Grup, a deschis în acest an cinci benzinării noi în Republica Moldova, ajungând la un lanţ de 65 de staţii de distribuţie pe această piaţă.

rompetrol

Recent, compania a finalizat modernizarea unei staţii în Chişinău, după un concept care include terasă şi cafenea, unde consumatorii beneficiază de acces gratuit la reţeaua Wi-Fi. De asemenea, magazinul dispune de facilităţi pentru persoanele cu dizabilităţi. Staţia comercializează carburanţi produşi la rafinăria Petromidia (Efix, EfixS, benzină Premium 95, motorină Euro 5, GPL), se precizează într-un comunicat al companiei.

Rompetrol Moldova are cea mai mare acoperire în municipiul Chişinău, cu jumătate din numărul total de staţii amplasate în Capitală, fiind lider la acest capitol faţă de ceilalţi operatori importanţi de pe piaţa produselor petroliere din Republica Moldova. Pe lângă staţiile de distribuţie, dintre care patru vând exclusiv GPL, compania deţine şi un depozit petrolier în Chişinău, un depozit GPL în satul Târnova, Donduşeni, şi 20 magazine în cadrul staţiilor.

Pentru anul 2016, Rompetrol Moldova are ca obiectiv continuarea extinderii reţelei de benzinării şi a modernizării staţiilor existente, inclusiv deschiderea magazinelor în incinta staţiilor de alimentare, ceea ce va permite consolidarea poziţiei pe piaţa Republicii Moldova, se menționează în comunicat.

Rompetrol Moldova este prezentă pe piaţa locală din 2002, având peste 600 de angajaţi. De asemenea, este prima companie petrolieră din Republica Moldova ce operează în acord cu standardele internaţionale ISO, obţinând în 2012 certificarea pentru managementului calităţii, mediului şi a sănătăţii în muncă.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *