Rompetrol Moldova va  avea 15 benzinării în 2016

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Rompetrol Moldova va  avea 15 benzinării în 2016

Rompetrol Moldova, companie subsidiară a KMG International, a deschis 10 stații în primele șase luni, compania ajungând să opereze o rețea de 75 de puncte de distributie, în cadrul cărora funcționează 35 de magazine. Până la sfârșitul anului vor fi finalizate lucrările la alte 5 stații, compania consolidându-și astfel poziția pe piața locală a distribuției de carburanți, potrivit unui comunicat al KMG International.

Benzinarie Rompetrol MoldovaDintre stațiile deschise, șapte se află în municipiul Chișinău (str. Uzinelor, str. Miorita, str. T. Vladimirescu, str. Industrială, str. Calea Orheiului, Durlești), restul fiind situate în raioanele Dondușeni, Orhei și Comrat.

Lucrările au constat în construcția a trei stații noi, cât și modernizarea celor existente, în acord cu elementele conceptului de distribuție lansat de Grupul KMG International în România în 2013.  Astfel, pe lângă alinierea tuturor elementelor de identificare a mărcii Rompetrol, au fost construite magazine în cadrul fiecărei stații, iar infrastructura de alimentare a fost modernizată, de la rezervoarele subterane, până la pompele de distribuție a carburanților, se menționează în comunicat.

Toate stațiile comercializează exclusiv carburanți de calitate produși la rafinăria Petromidia (gama de carburanți Efix, benzină Premium 95, motorină Euro 5, GPL).

În urma punerii în funcțiune a celor 10 stații, Rompetrol Moldova a contribuit la crearea a 110 locuri de muncă, spun reprezentanții KMG International.

Rompetrol Moldova este în topul celor mai mari importatori din Republica Moldova, precum și printre primii 3 distribuitori de carburanți pe segmentul de retail al pietei locale. Rompetrol Moldova are cea mai mare acoperire în municipiul Chișinău, cu peste jumătate din numărul total de stații amplasate în capitală, fiind lider in aceasta zona față de ceilalți operatori importanți de pe piața produselor petroliere din Republica Moldova.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.