Roșca a fost schimbat, se caută director general pentru Electrica

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Roșca a fost schimbat, se caută director general pentru Electrica

Domnia lui Ioan Roșca la Electrica s-a încheiat. Consiliul de Administrație a decis în ședința din această săptămână să-l schimbe pe directorul general al companiei, CEO din 2012, pe fondul unor nemulțumiri legate de activitatea, respectiv performanțele acestuia.

ioan-rosca-electrica

Compania a raportat Bursei de Valori București Acordul comun privind încetarea contractului de manadat al lui Ioan Roșca în calitate de director general al Electrica. CA și Ioan Roșca au ajuns la un acord comun privind încetarea manadatului până cel târziu în luna iunie 2016, se precizează în raportul companiei.

Potrivit celor mai bune practici aplicate de companiile listate pe piețe internaționale, referitoare la implementarea unui plan de succesiune pentru pozițiile cheie, Comitetul de nominalizare și remunerare va demara procesul de selecție a candidaților pentru poziția de director general al Electrica.

Sprijiniți de o firmă internațională de consultanță în recrutare pentru poziții de top management, membrii Comitetului: Bogdan George Iliescu – Președinte, Arielle Malard de Rothschild și Corina Georgeta Popescu -membri și-au propus să finalizeze selecția în următoarele 2 luni.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.