VIDEO”Să punem Oamenii din energie în lumină” Dl Victor IONESCU, Specialistul de la OPCOM – premiat la Gala InvesTenergy pentru întreaga carieră, profesionalism, dedicare și performanțe în activitate

Publicat pe Categorii Actual, Esential, Info Bursier, Semnal, VIDEO
Prima Pagina Actual Esential VIDEO”Să punem Oamenii din energie în lumină” Dl Victor IONESCU, Specialistul de la OPCOM – premiat la Gala InvesTenergy pentru întreaga carieră, profesionalism, dedicare și performanțe în activitate

După o carieră în cercetare și o perioadă de activitate susținută în cadrul echipei de specialiști ce au pregătit restructurarea sectorului energetic, Specialistul premiat la Gala InvesTenergy – „Să punem Oamenii din energie în lumină” a participat la eforturile de lansare și consolidare a pieței concurențiale de energie electrică din România. Începând cu anul 2003, este Director General al Director General Operatorul Pieţei de Energie Electrică și de Gaze Naturale – “OPCOM”. Din această poziție, contribuie activ la modernizarea mecanismelor de tranzacționare care au transformat piața angro de energie electrică din România într-o piață conformă cu noua legislație europeană și cu cele mai bune practici în domeniu.

Dl Corneliu Bodea, Președinte Centrul Român al Energiei a prezentat și premiat, la Gala InvesTenergy dedicată specialiștilor în energie, pe Dl Victor IONESCU, Director General, Operatorul Pieței de Energie Electrică și de Gaze Naturale OPCOM, pentru întreaga carieră, profesionalism, dedicare și performanțe în activitate.

Vă invităm să vizionați momentul de premiere. Felicitări Dle Victor Ionescu! Respect și prețuire!

Permanent susținător al inovării pe piața de energie, a contribuit la clădirea unui parteneriat solid între OPCOM, in calitate de operator al acestei piete, și furnizorii de renume internațional de platforme și servicii informatice care răspund celor mai exigente și complexe cerințe, la stabilirea unor relatii deosebite de colaborare cu sistemul bancar și la instituționalizarea parteneriatului cu piața de capital, prin înființarea împreună cu Bursa de Valori București a Contrapărții Centrale în România.

Dl Victor Ionescu este absolvent al Facultății de Energetic[ din cadrul Universitatii „Politehnica” din București și deține un MBA acordat de Wifi Top Managers, Viena. Este membru de onoare al Consiliului Mondial al Energiei – Comitetul Național Român.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *