„Să punem Oamenii din energie în lumină” VIDEO. Raluca LAINER, profesionistul din inima rafinăriei Petromidia, premiată la Gala InvesTenergy destinată specialiștilor din energie

Publicat pe Categorii Actual, Esential, Petrol si gaze, Semnal, VIDEO
Prima Pagina Actual Esential „Să punem Oamenii din energie în lumină” VIDEO. Raluca LAINER, profesionistul din inima rafinăriei Petromidia, premiată la Gala InvesTenergy destinată specialiștilor din energie

Rompetrol a ales să pună Oamenii în lumină, ca soluție principală pentru construirea unui viitor al energiei integrate, eficiente și inteligente. La Gala InvesTenergy dedicată specialialiștilor în energie, dna Gina Cruceru, Director Resurse Umane KMG International, a prezentat și premiat pe Dna Raluca LAINER, Production Planning and Optimization Director, Rompetrol Rafinare pentru profesionalism, dedicare și performanțe.

Raluca este un profesionist din inima rafinăriei din Năvodari , unul dintre oamenii de top din companie, de 20 de ani în rafinăria Petromidia, unde are un rol strategic în producția și evoluția rafinăriei.

Vă invităm să vizionați momentul de premiere. Felicitări Raluca Lainer! Prețuire și respect!

Raluca Lainer a fost Intern în prima ediție a programului de Internship din 2001, a crescut de la inginer stagiar la manager și, în prezent, este Production Planning and Optimization Director.


Publicat de

Cristina Trefaș

Director Editorial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *