Schimbări în managementul Grupului CEZ în România

Publicat pe Categorii Energie, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Schimbări în managementul Grupului CEZ în România
CEZ DIRECTOR

Karel Kral, membru al echipei CEZ din Romania, a fost promovat în poziția de Country Manager al unei companii CEZ din portofoliul extern. După un mandat de 3 ani ca CFO al Grupului CEZ în România, el va conduce companiile CEZ din Bulgaria de pe poziția de Country Manager și Președinte al Directoratului.

“Echipa noastra din România își dovedește încă o dată nivelul înalt de expertiză și performanță, Karel fiind un nou exemplu de profesionist care se califică pentru o poziție cheie la nivelul Grupului. Pentru mine, aceasta este cea mai bună recunoaștere a standardelor și obiectivelor înalte pe care le atinge echipa CEZ din Romania”, a declarat Martin Zmelik, Country Manager ș Președinte al Directoratului CEZ România.

Karel Kral a fost numit CFO al Grupului CEZ în România în februarie 2013, după un mandat de 3 ani ca CFO și COO al CEZ în Albania. Printre proiectele principale în care a fost implicat în Albania se numară transformarea companiei proaspat înființate de servicii comune și a proceselor de distribuție și furnizare. În cei aproape 3 ani de mandat în România, Karel Kral a reușit să consolideze procesele de management financiar și de risc și a contribuit semnificativ la programul de reducere a pierderilor din rețea. Începând cu 1 octombrie, acesta va prelua conducerea afacerilor CEZ din Bulgaria.

Agenda financiară a Grupului CEZ în România va fi preluată temporar de Dan Malinici – în prezent Director Financiar Adjunct.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *