Schimbări pe bandă rulantă la Transelectrica: 5 noi membri provizorii în Directorat. Marius-Dănuţ Caraşol, Directorul Sucursalei de Transport București, numit Director General Executiv

Publicat pe Categorii Business, Semnal
Prima Pagina Actual Semnal Schimbări pe bandă rulantă la Transelectrica: 5 noi membri provizorii în Directorat. Marius-Dănuţ Caraşol, Directorul Sucursalei de Transport București, numit Director General Executiv

Continuă provizoratul la Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica cu noi schimbări în Directorat. La final de an, Consiliul de Supraveghere a decis, spre surprinderea tuturor, revocarea a  patru membri ai Directoratului, respectiv: Adrian-Constantin Rusu, Andreea-Georgiana Florea, Viorel Vasiu şi Adrian-Mircea Teodorescu.

Consiliul de Supraveghere a numit, în aceeași ședință, următorii membri provizorii, cu mandate până la data de 20 aprilie 2019: Marius-Dănuţ Caraşol, Andreea-Georgiana Florea, Constantin Saragea, Claudia-Gina Anastase şi Adrian Savu. „Mandatul noilor membri ai Directoratului are o durată de 4 luni, începând cu data de 21 decembrie 2018, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, pentru încă două luni, dar durata mandatului nu va depăşi data finalizării procedurii de selecţie a membrilor Directoratului Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica, în condiţiile OUG nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval”, se precizează în comunicatul Transelectrica, transmis Bursei de Valori București.

Preşedinte al Directoratului, denumit alternativ director general executiv al Transelectrica, a fost numit Marius-Dănuţ Caraşol, începând cu data de 21 decembrie 2018. Acesta a ocupat poziția de Director al Sucursalei de Transport București din cadrul companiei.

Cu numeroasele schimbări în conducerea Transelectrica în ultimii ani, recomandat ar fi să se continue planurile de restructurare și proiectele de investiții demarate, pentru o bună funcționare a operatorului de transport şi de sistem din România, care gestionează, operează, întreţine, modernizează şi dezvoltă reţeaua de transport care cuprinde 81 de staţii electrice şi 8.834,4 kilometri de linii electrice aeriene, aflate în gestiunea a opt sucursale de transport. Compania are circa 2.200 de salariaţi şi se află sub autoritatea Ministerului Economiei.

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Un comentariu la “Schimbări pe bandă rulantă la Transelectrica: 5 noi membri provizorii în Directorat. Marius-Dănuţ Caraşol, Directorul Sucursalei de Transport București, numit Director General Executiv”

  1. Finalul articolului ,,Pilotii orbi – M.Eliade – 1937,,-,, Cã pilotii orbi s-au fãcut sau nu unelte în mâna strãinilor – putin intereseazã deocamdatã. Singurul lucru care intereseazã este faptul cã nici un om politic român, de la 1918 încoace, n-a stiut si nu stie ce înseamnã un stat. Si asta e destul ca sã începi sã plângi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *