Schoeber, în locul lui Boersma în CA Electrica

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Schoeber, în locul lui Boersma în CA Electrica

Willem Jan Antoon Henri Schoeber  a fost numit în funcţia de membru provizoriu al Consiliului de Administrație Electrica SA. Mandatul acestuia începe la data de  1 Mai 2016 şi durează până la întrunirea următoarei Adunări Generale Ordinare a Acționarilor Societății, dar nu mai târziu de data de 14.12.2019. Această numire vine ca urmare a renunțării domnului Michael Boersma la calitatea sa de membru al Consiliului de Administrație al Electrica SA, începând cu data de 1 Mai 2016, potrivit unui comunicat al Electrica.

electricaCetățean olandez și german, Willem Schoeber are o experienţă de peste 40 de ani în domeniul energiei. Cea mai mare parte a activităţii sale profesionale a fost derulată în cadrul grupurilor Shell şi EWE, unde a deţinut diferite poziţii în top managementul filialelor din Olanda, Finlanda, Turcia, Germania şi SUA. Începând cu anul 2013, şi-a continuat cariera din poziţia de consultant independent în afaceri, precum și în calitate de membru în Consiliul de Administrație al mai multor companii din Europa. Schoeber a absolvit Universitatea Tehnologică din Eindhoven şi este doctor în ştiinţe tehnice. De asemenea, a publicat numeroase lucrări științifice și deţine mai multe brevete de invenţie.

CA Electrica are şapte membri: Arielle Malard de Rothschild, Cristian Bușu, Ioana Alina Drăgan, Corina Georgeta Popescu, Bogdan George Iliescu, Pedro Mielgo Alvarez și Willem Jan Antoon Henri Schoeber.

Consiliul de Administrație a aprobat, totodată, completarea postului vacant din cadrul Comitetului de Strategie, Restructurare și Guvernanţă Corporativă, începând cu data de 1 Mai 2016, după cum urmează: Cristian Bușu, Ioana Drăgan şi Willem Schoeber.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.