Schoeber, în locul lui Boersma în CA Electrica

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Schoeber, în locul lui Boersma în CA Electrica

Willem Jan Antoon Henri Schoeber  a fost numit în funcţia de membru provizoriu al Consiliului de Administrație Electrica SA. Mandatul acestuia începe la data de  1 Mai 2016 şi durează până la întrunirea următoarei Adunări Generale Ordinare a Acționarilor Societății, dar nu mai târziu de data de 14.12.2019. Această numire vine ca urmare a renunțării domnului Michael Boersma la calitatea sa de membru al Consiliului de Administrație al Electrica SA, începând cu data de 1 Mai 2016, potrivit unui comunicat al Electrica.

electricaCetățean olandez și german, Willem Schoeber are o experienţă de peste 40 de ani în domeniul energiei. Cea mai mare parte a activităţii sale profesionale a fost derulată în cadrul grupurilor Shell şi EWE, unde a deţinut diferite poziţii în top managementul filialelor din Olanda, Finlanda, Turcia, Germania şi SUA. Începând cu anul 2013, şi-a continuat cariera din poziţia de consultant independent în afaceri, precum și în calitate de membru în Consiliul de Administrație al mai multor companii din Europa. Schoeber a absolvit Universitatea Tehnologică din Eindhoven şi este doctor în ştiinţe tehnice. De asemenea, a publicat numeroase lucrări științifice și deţine mai multe brevete de invenţie.

CA Electrica are şapte membri: Arielle Malard de Rothschild, Cristian Bușu, Ioana Alina Drăgan, Corina Georgeta Popescu, Bogdan George Iliescu, Pedro Mielgo Alvarez și Willem Jan Antoon Henri Schoeber.

Consiliul de Administrație a aprobat, totodată, completarea postului vacant din cadrul Comitetului de Strategie, Restructurare și Guvernanţă Corporativă, începând cu data de 1 Mai 2016, după cum urmează: Cristian Bușu, Ioana Drăgan şi Willem Schoeber.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *