Conpet anunță că Timur – Vasile Chiș a renunțat la mandatul de Director General

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Conpet anunță că Timur – Vasile Chiș a renunțat la mandatul de Director General
  • Asociația lui Chisăliță cere public Ministerului Energiei “să înceteze imixtiunile de tip PCR-1980 în numirea conducătorilor la societăți”

Societatea CONPET a informat  acționarii și investitorii că Timur – Vasile Chiș a decis să renunțe la mandatul de Director General. Cererea acestuia a fost înregistrată la societate pe  11.01.202.

Timur-Vasile Chiș

Consiliul de Administrație, în ședința din data de 12.01.2021, a luat act de decizia acestuia, cu mențiunea că perioada de preaviz acceptată de către C.A. va fi până la sfârșitul datei de 18.01.2021.

Chis Timur, profesor universitar, coordonator de doctorate, autor a zeci de lucrari, expert în domeniul produselor petroliere, face parte din echipa Asociației Energia Inteligentă, care “solicită și orientarea spre activitățile pe care ar trebui să le desfășoare în conformitate cu legislația în vigoare, între multele dintre acestea numărându-se și eliminarea haosului pe care-l dezvoltă cu fiecare zi care trece pe piața energiei electrice odată cu liberalizarea acesteia”. A început Marea Epurare în statul român pentru a se face loc Sinecurilor Politice, scrie Dumitru Chisăliță, președinte AEI, pe facebook.

Consiliul de Administrație Conpet a împuternicit-o pe  Mihaela Anamaria Dumitrache – Director General Adjunct să îndeplinească și atribuțiile și responsabilitățile aferente funcției de Director General, începând cu data de 19.01.2021 și până la data numirii unui Director General care va fi selectat în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 109/ 2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, dar nu mai târziu de 5 luni de la data prezentei, respectiv până la data de 08.06.2021.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *