Se caută Director General la ELCEN

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Se caută Director General la ELCEN

Consiliul de Administrație al Societatii Electrocentrale București a demarat procedura de recrutare și selectie pentru poziția de Director General al societății. Anunțul este valabil până la data de 10 ianuarie 2016

.electrocentrale-bucuresti-Elcen

Recrutarea si selectia se organizează în condițiile respectării prevederilor O.U.G. 109/2011, privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice. Într-o primă etapă se realizează selecția CV-urilor, apoi vor avea loc interviurile cu consultantul extern – Total Business Solutions, interviurile finale urmând să fiee cu membrii Consiliul de Administratie al ELCEN.Criterii de selectie ale candidaților sunt: educația, experiența, profilul, motivația și referințele.

Actualul Director General – Marcel Octavian Nicolaescu a fost numit, în luna martie ac, urmare a demisiei lui Gabriel Ignat, la aproape un an de la preluarea managementului ELCEN.

ELCEN a fost înființată prin reorganizarea Termoelectrica. În prezent, statul român prin Ministerul Energiei, este acționarul majoritar, iar acționar minoritar este Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz SA. Obiectul principal de activitate al societatii este reprezentat de producția și vânzarea energiei electrice și termice. ELCEN are în componență 4 centrale electrice de termoficare în București: CTE Grozăvești, CTE București Vest, CTE București Sud, CTE Progresu și Uzina de Reparații, fiiind cel mai mare producător de energie termică din România ( cu o cotă de 40% din totalul energiei termice produse) și din București ( asigurând peste 85% din necesarul de energie termică a capitalei).

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *