Secretarul de stat Cristian Bușu, numit Președintele CA Electrica

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic, Info Bursier
Prima Pagina Energie Electrica si termica Secretarul de stat Cristian Bușu, numit Președintele CA Electrica

Cristian Bușu, Secretar de Stat în Ministerul Energiei, a fost numit Președintele Consiliului de Administrație al Electrica pe perioada unui an de zile.  În data de 13 ianuarie, C, numit prin Hotărârea AGA din data de 14 decembrie 2015, s- a întrunit în prima ședință și a numit în calitate de Președinte al CA pe Dl. Cristian Bușu, cu un mandat de un an, se precizează într-un raport al Electrica transmis BVB.

Potrivit informaţiilor furnizate de Electrica, Cristian Buşu este secretar de stat în Ministerul Energiei şi membru în CA al SIF Oltenia. Până de curând, a ocupat funcţia de director la sucursala centrală Marfin Bank Bucureşti, în perioada 2009-2013 fiind director economic în cadrul Fondului Proprietatea şi membru în Comitetul Reprezentanţilor. Anterior a ocupat, timp de patru ani, funcţia de consilier economic în cadrul Departamentului Economic al Guvernului României.

 Consiliul de Administraţie al Electrica are în componență şapte membri: Arielle Malard de Rothschild, Cristian Bușu, Ioana Alina Drăgan,  Corina Georgeta Popescu, Bogdan George Iliescu, Michael Adriaan Maria Boersma și Pedro Mielgo Alvarez.
La ședința de astăzi, CA a înființat 3 Comitete, și anume: Comitetul de Audit și Risc, din care fac parte:  Pedro Mielgo Alvarez – președinte, Arielle Malard de Rothschild și Bogdan George Iliescu – membri; Comitetul de Nominalizare și Remunerare: Bogdan George Iliescu – președinte, Arielle Malard de Rothschild și Corina Georgeta Popescu – membri și Comitetul de Strategie, Restructurare și Guvernanță Corporativă: Michiel Boersma – președinte, Ioana Alina Drăgan și Cristian Bușu – membri.

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *