Secretarul de Stat Maioreanu vrea un mandat de 4 ani în CA E.ON Energie

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Secretarul de Stat Maioreanu vrea un mandat de 4 ani în CA E.ON Energie

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor E.ON Energie va aproba, în ședința de astăzi prelungirea mandatelor unor membri în Consiliul de Administrație, precum și numirea unui nou administrator.

Ministerul Energiei îl propune pe Secretarul de Stat Andrei Maioreanu membru în CA, pe o perioadă de 4 ani, în locul lui Alexandru Alexe, expert în privatizare la Ministerul Energiei, fost șef adjunct al Direcției de Privatizare și Administrare a Participațiilor Statului din minister. Maioreanu este vicepreședinte al PSD Gorj. El a deținut funcții de conducere la Hidroelectrica, Hidroserv și Societatea Națională a Lignitului. A fost totodată membru în Consiliul de Supraveghere al Transelectrica.

Ministerul Energiei a transmis o adresă conducerii companiei prin care solicită suplimentarea ordinii de zi a AGOA cu următoarele puncte: revocarea lui Alexandru Alexe din calitatea de membru al CA, urmare a încetării mandatului acestuia la data de 20 iunie 2017, respectiv numirea lui Andrei Maioreanu în locul acestuia. Statul deține aproape 32% din acțiunile companiei E.ON Energie.

Acționarii societății sunt solicitați să aprobe prelungirea mandatelor de administratori pentru Dan Morari, Ana-Maria Matei, Dr. Hans-Gilbert Meyer, Gabriel Sîrbu, Cornel Zeveleanu, Vasile Mustățea.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *