Secretarul de stat Tudorache, numit Președintele CA provizoriu al Nuclearelectrica

Publicat pe Categorii Energie, Flux energetic, Hidro si nucleara
Prima Pagina Actual Flux energetic Secretarul de stat Tudorache, numit Președintele CA provizoriu al Nuclearelectrica

Secretarul de Stat din Ministerul Energiei, Robert Tudorache, este Președintele Consiliului de Administrație provizoriu al Nuclearelectrica.

Societatea Națională Nuclearelectrica informează acționarii și investitorii asupra deciziei Consiliului de Administrație al SNN din data de 03.05.2017 privind numirea domnului Iulian-Robert Tudorache în funcția de Președinte al Consiliului de Administrație al SNN, în conformitate cu prevederile art. 1401 din Legea 31/1990 a societăților, potrivit unui raport transmis de SNN Bursei de Valori București.

Tudorache va ocupa această funcție pe o perioadă de 4 luni de zile, perioadă aferentă mandatului provizoriu deținut în cadrul Consiliului de Administrație al SNN. În AGOA din data de 24 aprilie au fost aleși 6 membri provizorii în Consiliul de Administratie al SNN, toți propuși de acționarul majoritar Ministerul Energiei, pentru un mandat provizoriu de 4 luni de zile, începând cu data de 26.04.2017, până la finalizarea procedurii de selecție a administratorilor în conformitate cu prevederile OUG 109. Mandatul lui  Sebastian Tcaciuc va expira la data 23.12.2017, potrivit hotărârii AGOA transmisă Bursei de Valori București. Noi administratori provizorii ai SNN sunt: Andreas Eva-Georgeta, Anton Cristian-Romulus, Gențea Cristian, Mișa Ionuț, Tătar Florin-Constantin, Tudorache Iulian-Robert și Sebastian Gabriel Tcaciuc.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *