Șefii OIL Terminal și-au făcut treaba în 2018. Acționarii, solicitați să aprobe remunerații variabile pentru directorii cu contract de mandat – Ciutureanu și Frangu – în cuantum de 12 indemnizații fixe brute lunare

Publicat pe Categorii Petrol si gaze
Prima Pagina Petrol si gaze Șefii OIL Terminal și-au făcut treaba în 2018. Acționarii, solicitați să aprobe remunerații variabile pentru directorii cu contract de mandat – Ciutureanu și Frangu – în cuantum de 12 indemnizații fixe brute lunare

La Oil Terminal, se solicită aprobarea acționarilor, în ședința AGOA, programată  pentru data de 5 august, pentru remunerațiile variabile ale directorilor cu contract de mandat, precum și ale administratorilor companiei.

În urma unor analize a activității acestora,  a rezultat că au fost îndeplinite obligațiile aferente execuției contractelor de mandat pentru activitatea desfășurată în anul 2018, reiese din rapoartele Comitetului de nominalizare și renumerare.

Tinând cont de ponderea obiectivelor şi indicatorilor de performanţă financiari în determinarea componentei variabile, C.N.R. supune spre avizare C.A. şi spre aprobare A.G.O.A. limitele generale ale componentei variabile a directorilor cu contract de mandat, respectiv directorului general şi directorul financiar, în cuantum de maxim 12 indemnizații fixe brute lunare, se precizează în nota ce va fi prezentată acționarilor.

Sorin Ciutureanu este Director Generai al Oil Terminal și Adriana Frangu este Director Financiar, ambii cu mandat pe o perioadă de 4 ani începând din data de 02.07.2018 şi până la data de 01.07.2022.

Limitele generale pentru indemnizaţia fixă lunară a Directorilor cu contract de mandat, aprobate de A.G.O.A. în data de 10.10.2018, sunt între 5 – 6 ori media pe ultimele 12 luni a câștigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfasurata conform obiectului principal de activitate inregistrat de societate, la nivel de clasa, conform clasificatiei activitatilor din economia nationala, comunicat de Institutul National de Statistica anterior numirii.

În cazul administratorilor neexecutivi, se propune menținerea cuantumului componentei variabile a remunerației, așa cum a fost aprobată prin Hotararea AGOA 32/10.12.2018.

Componenta variabilă se acordă Directorilor cu contract de mandat în funcţie de atingerea obiectivelor şi îndeplinirea indicatorilor de performanţă stabiliţi prin act aditional la contractele de mandat.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *