„Prospecțiuni”, în insolvență. Borza, administrator judiciar

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic „Prospecțiuni”, în insolvență. Borza, administrator judiciar

Tribunalul București a admis cererea formulată de Prospectiuni S.A. și a deschis procedura insolvenței în vederea reorganizării companiei. Prin aceeași hotărâre, a tribunalului, Euro Insol a fost numit administrator judiciar. Instanța a mai stabilit următoarele termene de procedură: 17.05.2016 termenul pentru înregistrarea creanțelor, 24.05.2016 termenul pentru întocmirea tabelului preliminar al creanțelor, 07.06.2016 termenul pentru întocmirea tabelului definitiv și 26.05.2016 ședinta adunării creditorilor, se precizează într-un comunicat transmis de Euro Insol.

prospectiuni-detaliu-300x204

Prospecțiuni S.A este o companie românească, cu capital privat având printre acționari Tender S.A. și SIF Muntenia. Compania a fost înființată în anul 1950, având în obiectul de activitate furnizarea de servicii de achiziție a datelor geologice și geofizice pentru industria de petrol și gaze, atât în România, cât și în străinătate. În prezent, societatea  are peste 750 de salariați.

De la înființarea sa, societatea a efectuat lucrări 2D de achiziție a datelor geofizice pe o întindere de peste 450.000 km și lucrări 3D pe o suprafață de aproximativ 10.000 km². Experiența companiei Prospecțiuni SA este extinsă și la nivel internațional, încă din anii ’70 în țări precum  Irak, Libia, Iran, Tadjikistan,  Bulgaria, Portugalia, Albania, Maroc, Georgia, Senegal, etc. Societatea deține active în valoare de aproximativ 200 milioane lei și are în derulare contracte cu o valoare de  peste 40 milioane Euro.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *