Starace: Enel va  investi în digitalizarea rețelelor din Europa

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic, Stiri externe
Prima Pagina Energie Electrica si termica Starace: Enel va  investi în digitalizarea rețelelor din Europa

Enel va investi în digitalizarea reţelelor sale europene din Italia, Spania şi România şi, de asemenea, va continuă să crească pe piaţa regenerabilelor din SUA, America Centrală şi de Sud şi Africa, a declarat directorul general de la Enel, Francesco Starace, potrivit Reuters.

Francesco_Starace-300x200În ceea ce priveşte investiţiile în regenerabile în Europa, Starace a subliniat că acestea vor depinde de cadrul de investiţii pus la punct de fiecare ţară pentru sectorul energetic în perioada 2020-2030. “Vom vedea ce se întâmplă în Europa după conferinţa ONU pe tema climei de la Marrakesh”, a subliniat directorul Enel, scrie Agerpres.

Enel a înfiinţat o divizie specializată pe Internetul în bandă largă şi vrea să repete acest model peste hotare, în special acolo unde are deja reţele de transport a energiei ( este și cazul României). Starace a dezvăluit că oraşe precum Rio de Janeiro, Bucureşti, Bogota şi Santiago de Chile au contactat Enel cu privire la posibile proiecte în domeniul broadband.

Grupul Italian va detalia bugetele de investiţii la o conferinţă care va avea loc în data de 22 noiembrie.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *