Nou membru în Directoratul OMV Petrom

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Nou membru în Directoratul OMV Petrom

Compania OMV Petrom a anunțat noi schimbări în Directorat.  Stefan Waldner a fost numit în funcția de membru al Directoratului OMV Petrom și Director Financiar, începând cu 1 iulie 2017, ca urmare a renunțării lui Andreas Matje la mandatul de membru al Directoratului.

Sediu Petrom

Andreas Matje se va reîntoarce la sediul central al OMV, la Viena, se menționează în raportul transmis BVB. Waldner a fost numit membru al Directoratului pentru perioada rămasă din mandatul lui Andreas Matje, respectiv până la data de 17 aprilie 2019.

Potrivit reprezentanților compnaiei, cei doi vor lucra împreună pentru a asigura o buna tranziție, sprijinind, totodată, echipa financiară a OMV Petrom în atingerea obiectivelor sale de afaceri.

Stefan Waldner deține diplome de master în științe sociale și economice acordată de Universitatea de Științe Economice și Administrare a Afacerilor din Viena și în management internațional acordata de Community of European Management Schools (CEMS). Și-a început cariera activând în consultanța de management și investment banking, a condus funcția de Dezvoltare Corporativa și Fuziuni și Achiziții a Grupului OMV, iar din 2014 ocupă funcția de Director Financiar al OMV Petrol Ofisi AS din Turcia.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *