Studentul Răzvan Pricope, locul 2 la Competiția EURELECTRIC (VIDEO)

Publicat pe Categorii Actual, CSR, Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Studentul Răzvan Pricope, locul 2 la Competiția EURELECTRIC (VIDEO)

Studentul ieșean  Răzvan Mihai  Pricope s-a  clasat pe locul 2 la competiția de la conferința EURELECTRIC 2016 de la Vilnius, desfășurată în perioada 6-8 iunie 2016 cu lucrarea prezentată în premieră de Dl. Ovidiu Pop, Director General Verbund România, la Conferința InvesTenergy din 19 Mai 2016. Prezentarea video a studentului Răzvan Mihai Pricope a convins prin mesajul legat de tema conferinței – E-lectricity: the power sector goes digital,  în competiție fiind înscriși studenți din 32 de țări, care au participat cu diverse lucrări:  infografic, video  sau  animație.

DSCN5959

Puteți vizualiza prezentarea video:

DSCN5961“Începând  cu anul  2004, IRE – Institutul Național pentru Studiul Amenajării  și  Folosirii Surselor de  Energie a  fost  o prezență  constantă la  Convenția  și  Conferințele  EURELECTRIC. De  fiecare dată, am promovat prin Secția  de Tineret a   IRE,  pe  cei  mai  merituoși studenți politehnihci , asigurându-le  deplasarea  și participarea  la unul  din  cele  mai importante  evenimente  energetice europene, ne spune Ovidiu Pop, care deține și funcția de Președinte a IRE.

 

DSCN5947

Și  în acest an,  la  Vilnius  in Lituania ,  echipa  de 5   studenți români formată  din: Ramona  Huluba,   Dana    Ciupageanu și   Mihaela  Teliceanu de la Universitatea Tehnică București, Tiberiu  Latis și Răzvan  Pricope de la Universitatea Tehnică Iași, cu susținerea dlui  Ramiro Eduard  Angelescu, director Electrica, a avut  o  prestație  remarcabilă și apreciată de participanții la Conferința EURELECTRIC.

Este de apreciat susținerea companiilor CEZ România, ELSACO,  ENGIE România, ROMELECTRO Group, Transelectrica,VERBUND România, VESTAS România pentru acești tineri talentați, care obțin rezultate în competițiile internaționale. Adresez sincere  aprecieri si respecte corpului  didactic  al  Universitățiii  Iasi, cu precădere domnului  Profesor  Mihai  Gavrilas  care i-a  îndrumat  și motivat  pe  cei  2  studenți  ieșeni, a afirmat președintele IRE Ovidiu Pop, având convingerea că  „Investind  în  tineri”, sectorul  și asociația  IRE au viitorul  asigurat  pentru că Succesul este de partea cealată a eșecului.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.