Supraveghetori și la Oil Terminal. Acționarii, solicitați să aprobe administrarea în sistem dualist

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Supraveghetori și la Oil Terminal. Acționarii, solicitați să aprobe administrarea în sistem dualist
  • Parteneriat Oil Terminal – SAPE pentru ”Mărirea Capacității de Depozitare în Secția Platforma Sud- Oil Terminal Constanța”

Consiliul de Administrație al OIL TERMINAL cere aprobarea acționarilor pentru schimbarea în viitor a formei de administrare a societății de la sistemul unitar la sistemul dualist. Totodată, se solicită aprobarea, în ședința AGEA programată pentru data de 28 mai, a desemnării unui Consiliu de Supraveghere format din 7 membri, precum și pentru împuternicirea actualului CA în vederea demarării, susținerii și finalizării procedurii de selecție a candidatilor la funcția de membru în cadrul viitorului Consiliu de Supraveghere.

Solicitarea convocării AGEA și punctele înscrise pe ordinea de zi aparțin acționarului Dumitrescu Valentin Sebastian, deținător al unui număr de 97.467.645 acțiuni în cadrul Oil Terminal, respectiv 16,73% din acțiunile societății.

Acțonarii mai sunt convocați în ședință AGOA în data de 12 iunie pentru aprobarea strategiei de investiții a societății Oil Terminal S.A. pentru perioada 1 iulie 2020- 1iulie 2025.

Conducerea OIL Terminal vrea să încheie un parteneriat cu Societatea de Administrare a Participațiilor Statului în Energie (SAPE) pentru ”Mărirea Capacității de Depozitare în Secția Platforma Sud- Oil Terminal Constanța”. Se solicită astfel acordul acționarilor pentru achizițționarea de către societate a unor servicii juridice de consultanță, de asistență și/sau reprezentare pentru realizarea parteneriatului cu Societatea de Administrare a Participațiilor Statului în Energie (SAPE) în vederea implementării proiectului menționat.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.