Surprizele se țin lanț la Transelectrica. O nouă numire: Un supraveghetor cu experiență la McDonald’s!

Publicat pe Categorii Business, Esential, Flux energetic, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Surprizele se țin lanț la Transelectrica. O nouă numire: Un supraveghetor cu experiență la McDonald’s!

Surprizele continuă la Transelectrica. La conducerea Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice ”Transelectrica”, mai exact la supravegherea acesteia, a fost numit  un nou membru provizoriu în Consiliul de Supraveghere – Ciprian Constantin Dumitru.

Compania a informat acţionarii şi investitorii, printr-un raport transmis BVB, că, în conformitate cu atribuțiile sale potrivit prevederilor statutare și legale, Consiliul de Supraveghere a decis, în ședința din data de 06 ianuarie 2020, numirea în calitatea de membru provizoriu al Consilului de Supraveghere a domnului Ciprian Constantin Dumitru.Durata mandatului este până la data de 29 martie 2020, dar nu mai târziu de data numirii unui membru al Consiliului de Supraveghere de către Adunarea Generală a Acționarilor.

Cine este Ciprian Constantin Dumitru? Ne uităm pe CV-ul acestuia și, la experiență profesională, este scris: din 2015 până în prezent – Director General New Challenge Marketing Research SRL, 2006-2015: Manager Resurse Umane SC Future Marketing SRL, 2004-2005: Manager Resurse Umane SC Marketing Mentor Consulting SRL; 2000- 2004:  Store Manager – Operations Dpt. McDonald’s Romania SRL, 1999-2000: Store Manager – Operations Dpt. McDonald’s Ukraine Ltd; 1998-1999: First Assistent Manager – Operations Dpt. McDonald’s Ukraine Ltd; 1996-1998: Second Assistent Manager – Operations Dpt. McDonald’s Romania SRL; 1995-1996: Crew Member – Operations Dpt.McDonald’s Romania SRL; 1992-1995: Profesor Suplinitor – Istorie Școala Nr. 3 – Popești-Leordeni.

Așadar, cel ce supraveghează chiar și provizoriu Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice are experiență vastă la McDonald’s și în 3 SRL-uri specializate pe cercetare și marketing. Nicio legătură cu domeniul energetic…

Din noul Consiliu de Supraveghere provizoriu al Transelectrica, instalat cu data de 30 noiembrie, mai fac parte: Popescu Luiza, Badea Jean, Comănescu Jean-Valentin, Burlacu Oleg, Goicea Adrian.

Consiliul de Supraveghere al Transelectrica, întrunit în ședință în data de 02.12.2019, a ales în funcția de Președinte al CS pe Adrian Goicea, care este licențiat în economie, absolvent al ASE. El a fost director general al OPCOM, filială a Transelectrica,  country manager al Iberdrola Renovables Romania,  director pentru resurse energetice în Alro.

Provizoratul de partid continuă la Transelectrica. InvesTenergy a scris că PNL procedează la fel ca PSD și își instalează membrii de partid la conducerea unei companii de interes național și strategic. Specialiștii nu au susținere politică!

Citiți mai multe pe https://www.investenergy.ro/provizoratul-de-partid-continua-la-transelectrica-pnl-procedeaza-la-fel-ca-psd-si-isi-instaleaza-membrii-de-partid-la-conducerea-unei-companii-de-interes-national-si-strategic-specialistii-nu-au-sus/

Într-un alt articol publicat ieri, am prezentat situația în care se află Ioan Folescu. Membru în Directoratul Transelectrica, el nu scapă de urmărirea penală pentru mită din perioada în care a condus Electrica. Curtea de Apel Bucureşti a confirmat cererea şefului interimar DNA, Nistor Călin, de redeschidere a anchetei în cazul lui Ioan Folescu.

Totodată,  Electrica a formulat, în data de 27 noiembrie 2019, cereri de chemare în judecată împotriva lui Ioan și a altor foști administratori și directori, pentru recuperarea unor prejudicii aduse companiei în sumă de 235.609.455 lei

Citiți mai multe pe https://www.investenergy.ro/ioan-folescu-membru-in-directoratul-transelectrica-nu-scapa-de-urmarirea-penala-pentru-mita-din-perioada-in-care-a-condus-electrica/

Este trist ce se întâmplă la Transelectrica… Mai ales că oamenii care se tot perindă la conducerea și supravegherea acestei companii de interes strategic pentru SEN își pun amprenta asupra activității. Date fiind problemele unora dintre ei, de natură penală, și lipsa experienței în domeniul energetic a altora, să nu ne mire că sunt sincope în activitatea companiei și este afectată imaginea acesteia.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *