Termoenergetica modernizează Magistrala 2 Sud a Capitalei

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Termoenergetica modernizează Magistrala 2 Sud a Capitalei

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunță că, începând cu data de 27 iulie 2021, se vor desfășura lucrări de înlocuire a unor vane (tip DN 1000) pe Magistrala 2 Sud, din Sectorul 3 al Capitalei.

Din cauza lucrărilor efectuate în zona intersecției dintre bulevardele Nicolae Grigorescu și Theodor Pallady, și a lucrărilor efectuate în zona intersecției dintre bulevardul Theodor Pallady și strada Trapezului, furnizarea agentului termic va fi sistată până vineri, 30.07.2021, ora 22:00.

Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în cartierul Titan, în viitorul sezon de încălzire, precizează Termoenergetica. De asemenea lucrarea este vitală pentru procesul de modernizare a nodurilor termice.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *