Tribunalul Prahova interzice lichidarea sau dizolvarea Petrotel Lukoil

Publicat pe Categorii Esential, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Esential Tribunalul Prahova interzice lichidarea sau dizolvarea Petrotel Lukoil

lukoil-300x200
SC Petrotel Lukoil nu poate intra in lichidare sau dizolvare. Decizia aparține Tribunalului Prahova, urmare a solicitării procurorilor. Conducerea companiei a fost trimisă în judecată pentru infracţiuni la legea societăţilor comerciale,într-un dosar ce are ca obiect ”măsuri preventive” cerute de procurori, decizia nefiind definitivă

”Admite propunerea formulată de Parchetul Curţii de Apel Ploieşti şi în consecinţă (…) dispune luarea faţă de persoana juridică SC Petrotel Lukoil SA Ploieşti (…) a măsurii preventive a interdicţiei iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare, pe o perioadă de 60 zile, începând cu 03.09.2015 şi până la 01.11.2015 inclusiv”, se menționează în soluţia instanţei, potrivit Mediafax.

În luna august, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti au trimis în judecată dosarul în care compania Lukoil şi reprezentanţi ai acesteia sunt suspectaţi de spălare de bani şi folosirea cu rea-credinţă a creditului societăţii. Printre inculpaţi se numără SC Petrotel Lukoil SA Ploieşti, Lukoil Europe Holdings Bvatrium Olanda, dar şi mai mulţi cetăţeni ruşi, români şi moldoveni cu funcţii de conducere în cadrul rafinăriei din Ploieşti.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *