Trofeul Electricianului 2016 ajunge la Electrica

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Trofeul Electricianului 2016 ajunge la Electrica

Filiala de Distribuţie a Energiei Electrice Electrica Distribuţie Transilvania Sud a câștigat cel mai important concurs profesional din domeniul energiei electrice – “Trofeul Electricianului”, ediția 2016.

IMG_4332

Foto: Trofeul Energeticianului (sursa Electrica)

Ajuns la ediția a XXXVII-a, Trofeul Electricianului a fost organizat, în perioada 11-14 iulie, la Brașov. În concurs au participat cei mai buni 114 electricieni din companiile de distribuţie a energiei electrice (ELECTRICA, ENEL, CEZ și E.ON), precum şi din cel de întreţinere şi servicii energetice.

Astfel, locul întâi a revenit Filialei de Distribuţie a Energiei Electrice Electrica Distribuţie Transilvania Sud, pe locul dois-a clasat Filiala de Distribuţie a Energiei Electrice Electrica Distribuţie Transilvania Nord, iar locul trei a fost ocupat de Filiala de Distribuţie a Energiei Electrice Electrica Distribuţie Muntenia Nord. “Trofeul Electricianului înseamnă pentru specialiştii din acest domeniu mai mult decât un concurs în care se întrec cei mai buni dintre cei buni. Trofeul face parte din ADN-ul nostru, din identitatea noastră, înseamnă o tradiţie pe care o continuăm de aproape patru decenii. Faptul că, și anul acesta, Trofeul a fost câștigat de Electrica, prin Filiala de Distribuție Transilvania Sud, este încă o dovadă a talentului, a profesionalismului și a seriozității specialiștilor noștri”, a declarat Iuliana Andronache, Director General Electrica.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.