Ultima oră. Conferința: Carieră în industria energetică 2020, reprogramată pentru perioada 4-9 mai în contextul fenomenului coronavirus

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Ultima oră. Conferința: Carieră în industria energetică 2020, reprogramată pentru perioada 4-9 mai în contextul fenomenului coronavirus

Conferința: Carieră în industria energetcă 2020 a fost reprogramată pentru perioada 4-9 mai, în contextul fenomenului coronavirus, anunță organizatorul –  SIER București Tineret. Inițial, evenimentul era stabilit să aibă loc în perioada 9-14 martie 2020.

Interes major din partea companiilor – peste 20 de companii se vor prezenta în fața studenților și tinerilor ingineri cu programe de practică, internship și joburi disponibile, precum și din  partea  studenților și tinerilor ingineri energeticieni  – peste 200 înscriși. Organizatorii spun că majoritatea partenerilor au reconfirmat deja participarea la eveniment, în noua perioadă stabilită.

Citește mai mult despre eveniment pe:

Informații actualizate despre Conferință gasiți pe pagina web a evenimentului http://tineret.sier.ro/cie2020/ și pe pagina de facebook SIER Bucuresti Tineret.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *