Ultima oră. Conferința: Carieră în industria energetică 2020, reprogramată pentru perioada 4-9 mai în contextul fenomenului coronavirus

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Ultima oră. Conferința: Carieră în industria energetică 2020, reprogramată pentru perioada 4-9 mai în contextul fenomenului coronavirus

Conferința: Carieră în industria energetcă 2020 a fost reprogramată pentru perioada 4-9 mai, în contextul fenomenului coronavirus, anunță organizatorul –  SIER București Tineret. Inițial, evenimentul era stabilit să aibă loc în perioada 9-14 martie 2020.

Interes major din partea companiilor – peste 20 de companii se vor prezenta în fața studenților și tinerilor ingineri cu programe de practică, internship și joburi disponibile, precum și din  partea  studenților și tinerilor ingineri energeticieni  – peste 200 înscriși. Organizatorii spun că majoritatea partenerilor au reconfirmat deja participarea la eveniment, în noua perioadă stabilită.

Citește mai mult despre eveniment pe:

Informații actualizate despre Conferință gasiți pe pagina web a evenimentului http://tineret.sier.ro/cie2020/ și pe pagina de facebook SIER Bucuresti Tineret.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *