Un specialist în conducerea Nuclearelectrica. Teodor Chirica, fost director general, numit administrator provizoriu

Publicat pe Categorii Energie, Flux energetic, Hidro si nucleara
Prima Pagina Actual Flux energetic Un specialist în conducerea Nuclearelectrica. Teodor Chirica, fost director general, numit administrator provizoriu

Societatea Nationala Nuclearelectrica a informat acționarii că, în data de 19.12.2019, Consiliul de Administrație al SNN a aprobat numirea domnului Chirica Minodor Teodor ca administrator provizoriu, cu o durată a mandatului până la întrunirea AGOA, având în vedere experiența și expertiza profesională.

Fost director general al Nuclearelectrica în perioada 2013 – 2017, Teodor Chirica este, în prezent, consilier al directorului general al SNN – Cosmin Ghiță și Președinte al Consiliului Executiv al Forumului Atomic European (FORATOM), cu sediul la Bruxelles.

Dr. Teodor Chirica este inginer, cu  o experiență de peste 40 de ani în industria energetică din România, cu specializare în energia nucleară. A fost implicat activ în dezvoltarea proiectelor CANDU de pe amplasamentul Cernavodă încă din anii ’70. A lucrat pentru ISPE, IRNE/CITON și RENEL, precum și pentru CANDU Owners Group, Toronto, Canada.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *