Unitatea 1 a CNE Cernavodă, la putere redusă pe 2 noiembrie

Publicat pe Categorii Energie, Flux energetic, Hidro si nucleara
Prima Pagina Actual Flux energetic Unitatea 1 a CNE Cernavodă, la putere redusă pe 2 noiembrie

Ultima oră: SN Nuclearelectrica a anunțat sâmbătă, 03 noiembrie, că Unitatea 1 a CNE Cernavodă functionează la putere nominală, lucrările de reparație la rezervorul aferent grupului turbogenerator (partea clasica a centralei) fiind finalizate.

Reducerea de putere controlată și realizarea lucrărilor s-au efectuat  în deplină siguranță și în conformitate cu procedurile specifice ale centralei.

SN Nuclearelectrica  anunță că Unitatea 1 a CNE Cernavodă va funcționa, în data de 2 noiembrie 2018, începând cu ora 8.00, la putere redusă, în vederea efectuării unor lucrări de reparație la un rezervor aferent grupului turbogenerator (partea clasică a centralei).

Unitatea 1 a CNE Cernavoda va funcționa la o putere reduse de cca 500 MW, lucrările de reparație putându-se efectua doar în aceste condiții, se specifică într-un comunicat al companiei.

Reducerea de putere controlată și realizarea lucrărilor se vor efectua în deplină siguranță și in conformitate cu procedurile specifice ale centralei, susțin reprezentanții SNN.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *