Valentin Nae, cu o experiență de 30 de ani în industria nucleară, îl înlocuiește pe Dan Bigu la șefia CNE Cernavodă

Publicat pe Categorii Energie, Flux energetic, Hidro si nucleara
Prima Pagina Actual Flux energetic Valentin Nae, cu o experiență de 30 de ani în industria nucleară, îl înlocuiește pe Dan Bigu la șefia CNE Cernavodă

Șef nou la CNE Cernavodă. În urma finalizării procedurii interne de selecție, funcția de Director al Sucursalei CNE Cernavodă va fi preluată de Valentin Nae începand cu data de 19.10.2020, anunță Nuclearelectrica printr-o informare transmisă Bursei de Valori București.

Incetarea de drept a Contractul individual de muncă al lui Dan Bigu, Directorul Sucursalei CNE Cernavodă a încetat de drept, “ca urmare a întrunirii cumulative a condițiilor de vârstă standard și a stagiului minim de cotizare pentru pensionare, în conformitate cu prevederile art. 56 alin (1) lit c) din Legea nr. 53/2003”.

Valentin Nae este absolvent al Facultății de Fizică, Universitatea București, promoția 1986. Are o experiență de 34 de ani în industria nucleară, cu numeroase specializări interne și internaționale. Expertiza sa provine în egală măsură din zona de operare și management a CNE Cernavodă, fiind de-a lungul timpului Șful Secției Control Radiații,  operator principal de cameră de comandă, dispecer șef de tură Unitatea 1 și Inginer Șef al Departamentului Sisteme de Proces. 

SNN îi mulțumeste lui Dan Bigu pentru contribuția adusă la atingerea obiectivelor SNN de-a lungul unei cariere de peste 30 de ani în cadrul companiei și îi urează success lui Valentin Nae.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.