Valentin Radu, Preşedintele Consiliului de Administraţie: “Viitorul Electrica va fi unul luminos. Strategia de business va surprinde plăcut pe toată lumea”

Publicat pe Categorii Esential, Flux energetic, Opinii / Analize, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Valentin Radu, Preşedintele Consiliului de Administraţie: “Viitorul Electrica va fi unul luminos. Strategia de business va surprinde plăcut pe toată lumea”
  • Strategia va fi pusă în dezbatere în prima parte a celei de-a doua jumătate a anului în curs. Mai exact, în septembrie

Din toamnă, grupul Electrica va lucra în baza unei strategii de business și investiții.  

Valentin Radu, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Electrica, a declarat, la evenimentul de aniversare a 5 ani de la listarea companiei: “Vom pune în dezbatere strategia de business a Electrica în prima parte a celei de-a doua jumătate a anului în curs.  Aceasta prevede o continuă transformare a companiei, capacitatea noastră de a livra ceea ce acționarii așteaptă, capacitatea de a răspunde provocărilor. Se pune accent pe resursa umană , pe calitatea serviciilor”.

Se dorește ca strategia să fie finalizată pentru a putea fi pusă în aplicare în luna septembrie a acestui an. “Viitorul Electrica va fi unul luminos. Strategia va surprinde plăcut pe totă lumea”, a afirmat Radu.

„Spunem DA regenerabilelor. Dorim să montăm panouri solare pe sediile din grupul nostru. Vom intra în segmentul de producere energie”, a declarat recent Corina Popescu, CEO, adăugând că va oferi mai multe detalii pe această temă după finalizarea strategiei de business a grupului Electrica pe următorii 5 ani.

„O accelerare a procesului de transformare. Dezvoltarea tehnologică de care se tot vorbeşte, digitizarea sunt elemente care vor fi din ce în ce mai des folosite, inclusiv de angajaţii noştri. Doresc ca la sfârşitul mandatului să las o companie modernă, care să respecte bunele practici, care să concureze cu succes cu oricare din competitorii săi. O companie restructurată, flexibilă”, a precizat Corina Popescu, într-un interviu acordat Agerpres.

Electrica are un plan de investiții ambițios pentru acest an: un nivel de investiții  în reţeaua de distribuţie cu aproximativ 43% mai mare decât obligaţia impusă de ANRE. Sunt în pregătire planuri de investiții în automatizări, SCADA, Smart Metering.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Un comentariu la “Valentin Radu, Preşedintele Consiliului de Administraţie: “Viitorul Electrica va fi unul luminos. Strategia de business va surprinde plăcut pe toată lumea””

  1. Strategia este atat de luminoasa incat managerul de la Strategie nu isi pune semnatura pe nimic.
    Nu doar ca nu semneaza dar este si lipsit de orice resursa…intelectuala/profesionala/etc, etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *