VIDEO Dumitru Chisăliță, Specialistul premiat la Gala InvesTenergy pentru proiectul”Energie pentru viață”, campania de succes „Preț corect la energie și gaze”, precum și pentru implicarea în informarea consumatorilor

Publicat pe Categorii Actual, Esential, Petrol si gaze, Semnal, VIDEO
Prima Pagina Actual Esential VIDEO Dumitru Chisăliță, Specialistul premiat la Gala InvesTenergy pentru proiectul”Energie pentru viață”, campania de succes „Preț corect la energie și gaze”, precum și pentru implicarea în informarea consumatorilor

Președinte al uneia dintre cele mai active asociații din sectorul energetic – Asociația Energia Inteligentă, inițiatorul unei campanii de succes – Prețul corect la energie si gaze și un expert în domeniu care s-a implicat profund în informarea consumatorilor. De asemenea, este inițiatorul proiectului Energie pentru viață, prin carese montează panouri fotovoltaice în gospodăriile izolate, situate in Munții Apuseni. Astfel l-a prezentat Dna Silvia VLĂSCEANU, Director General HENRO, pe Dl Dumitru CHISĂLIȚĂ – Specialistul premiat la Gala InvesTenergy cu tema „Să punem Oamenii din energie în lumină”. Dna Vlăsceanu i-a acordat Dlui Chisăliță Diploma de excelență și un trofeu, îndemnându-l să fie la fel de activ în continuare.

Vă invităm să vizionați momentul de premiere. Felicitări Dumitru Chisăliță! Respect și prețuire!

Dumitru Chisăliță a obținut, în 2006, atestatul de Expert tehnic extra judiciar și consultant în domeniul petrol si gaze eliberat de Asociația Experților Europeni Agreați Paris, iar în 2007 obține atestatul de Auditor Energetic eliberat de ANRE, în anul 2009 atestatul de Auditor Energetic pentru Clădiri eliberat de MDRL și în 2010 atestatul de Expert tehnic judiciar în domeniul petrol și gaze în cadrul Ministerului Justiției. A lucrat în Romgaz din anul 1995 pe diferite poziții, a fost director general al companiei, precum și preşedinte al Consiliului de Administraţie al Romgaz. În prezent, este Președintele Asociației Energia Inteligentă.

A absolvit Facultatea de Inginerie, Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu. A obținut masterul în “Valorificarea Gazelor Naturale” (2002) la  Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu, în „Managementul și marketingul petrolului” (2006) la Universitatea Petrol și Gaze Ploiești, în „Modernizarea energetică a clădirilor” (2007) la UniversitateaTransilvania din Brașov. Are titlul Ştiinţific obţinut în iunie 2004 în Științe Inginerești, Specializarea Mecanica fluidelor. Din 2008 până în prezent este Șef de Lucrări la Universitatea de Construcții din Brașov, Catedra Instalații cu disciplinele Termotehnica clădirilor, Măsurarea Fluidelor și Sisteme de energie regenerabile pentru clădiri. Este membru al Societății Ingineriilor de Petrol și Gaze (SIPG), membru al Asociației Inginerilor Instalatori din România (AIIR) și Președintele Societății Inginerilor din Domeniul Gazelor Naturale din cadrul AGIR.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *