VIDEO Echipa EFdeN a urcat pe podium de mai multe ori la cea mai prestigioasă competiție de case solare din lume. Felicitări campionilor!

Publicat pe Categorii Esential, Exclusiv, Flux energetic, Semnal, VIDEO
Prima Pagina Actual Esential VIDEO Echipa EFdeN a urcat pe podium de mai multe ori la cea mai prestigioasă competiție de case solare din lume. Felicitări campionilor!

Campioniiiiiiiii! Echipa EFdeN a urcat pe podium de mai multe ori la cea mai prestigioasă competiție de case solare din lume. Felicitări din inimă! Suntem mândri de tinerii noștri talentați, muncitori și perseverenți, care reușesc să facă performanță și să confirme din nou că ei sunt campioniiiii. Să ne măndrim cu ei, dar să nu uităm să îi și susținem! Mulțumim EFdeN!

Așadar, Premiul People’s Choice Award a fost acordat EFdeN, echipa reprezentantă a României, în Competiția Mondială de Case Solare – Solar Decathlon 21/22.

Cea mai tânără echipă din competiție, formată din 28 studenți, care a construit prototipul EFdeN Vatra în 15 zile, a câștigat premiul 1 și la proba „Comfort” și premiul 3 la „House Functioning”. EFdeN a primit și Mențiunea de Onoare pentru „Timber Construction Award”, prezentat de Asociațiile Germane de Construcții din Lemn.

Felicitări EFdeN!

Campionii confortului!

Echipa EFdeN a câștigat premiul 1 la proba „Comfort”. „Foarte simplu, am încercat să obținem cele mai bune condiții de confort interior pentru utilizatorii noștri fără încălzire sau răcire activă. Temperatura, umiditatea, izolarea fonică, iluminatul și calitatea aerului din interior au fost monitorizate zilnic timp de 10 zile și comparate cu cei mai buni parametri pentru utilizator. Designul sistemelor noastre a fost realizat în parteneriat cu Romstal, partener Gold. Suntem mândri de ce am reușit să relizăm împreună!” , spun tinerii de la EFdeN.

EFdeN a mai câștigat premiul 3 la „House Functioning”! „Pe scurt, acest concurs este despre transformarea prototipurilor noastre în case reale și utilizarea lor ca atare. Așadar, a trebuit să reproducem funcționarea unui apartament modern, de la gătit și spălat vase la a fierbe apă și multe altele. Toate acestea folosind energia produsă de prototip. Este vorba despre funcționalitatea și eficiența aparatelor electrocasnice selectate, ținând cont de cerințele actuale. Era de așteptat să dezvoltăm soluții inovatoare pentru performanța tuturor aparatelor electrocasnice necesare”, ne transmite EFdeN.

EFdeN a primit Mențiunea de Onoare pentru „Timber Construction Award”, prezentat de Asociațiile Germane de Construcții din Lemn (@tca_sde2122). A fost o onoare pentru noi să primim acest premiu într-o competiție cu alte 15 echipe puternice cu tradiție în a construi în lemn și care depășesc deja limitele acestui material. Sperăm să aducem acest lucru în țara noastră și să schimbăm mentalitatea cu privire la clădirile din lemn, susțin tinerii campioni de la EFdeN.

Citește și: https://www.investenergy.ro/efden-echipa-reprezentanta-a-romaniei-intra-in-lupta-pentru-podium-in-finala-competitiei-mondiale-de-case-solare-solar-decathlon-21-22-cea-mai-tanara-echipa-din-competitie-formata-din-28-student/


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.