VIDEO Gala InvesTenergy dedicată specialiștilor din sectorul energetic “Să punem Oamenii din energie în lumină”

Publicat pe Categorii Actual, Conferintele InvesTenergy, Esential, Exclusiv, Semnal, VIDEO
Prima Pagina Actual Esential VIDEO Gala InvesTenergy dedicată specialiștilor din sectorul energetic “Să punem Oamenii din energie în lumină”
  • Cristina Trefaș, Fondator&CEO InvesTenergy: Am premiat – împreună cu invitații și partenerii InvesTenergy – o parte din specialiștii din energie pentru activitatea lor de zi cu zi, pentru profesionalism, dedicare și performanțe. Felicitări tuturor!
  • Vom prezenta, în perioada următoare, fiecare Specialist premiat la Gala InvesTenergy, într-o serie de articole

 “Să punem Oamenii din energie în lumină” a fost tema Galei InvesTenergy dedicată specialiștilor din sectorul energetic. La ediția din acest an a Conferinței anuale InvesTenergy, am lansat acest proiect special, pe care am dorit să îl prezentăm prin organizarea unei festivități. Am premiat – împreună cu invitații și partenerii InvesTenergy – specialiști merituoși pentru activitatea lor de zi cu zi, pentru profesionalism, dedicare și performanțe.

În sectorul energetic se lucrează la foc continuu pentru a se asigura buna funcționare și siguranța Sistemului Energetic Național și a întregii societăți, precum și servicii de calitate pentru toți consumatorii. Știm cu toții că este o muncă care cere sacrificiu și nu se acceptă greșeli, care se face cu dedicare și profesionalism și, de aceea, specialiștii din energie trebuie prețuiți pentru munca lor. Ei își fac datoria, cu pasiune și responsabilitate!

Adresăm cu toții MULȚUMIRI specialiștilor din sectorul energetic, profesioniștilor care sunt mereu la datorie pentru siguranța SEN și a țării și ne plecăm cu recunoștință în fața lor, prețuindu-le munca, acum și în viitor.

Gala InvesTenergy dedicată specialiștilor a fost plină de emoție și bucurie, de recunoștință și prețuire față de specialiștii din energie premiați și față de toți specialiștii din sectorul energetic. Felicitări tuturor!

Prezentatoarea Galei InvesTenergy a fost Andreea NEGRU, Președinte, Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton. Alături de Andreea pe scenă a fost Claudia Candale, Inginer Principal Specialist la Transelectrica, membră  Future Energy Leaders România.  Împreună au fost gazdele unei festivități în care am pus, cu toții, Oamenii în lumină.

Partenerii Conferinței anuale și Galei InvesTenergy:

CEZ România – Partener oficial al evenimentului. Hidroelectrica, Nuclearelectrica și Rompetrol – Parteneri Platinum;, e-Distribuție,  E.ON Romania și Romgaz  – Parteneri Gold; Adrem, Repom, Siemens, Entera, Delgaz Grid, Distribuție Energie Electrică România, Schoenherr si Asociatii SCA– Parteneri Silver.

Cu sprijinul: AFEER, CRE, ACUE, IRE, PATRES, CNR-CME, HENRO, Voitin, energiaTA, EFdeN, Filiala SIER Bucureșt Tineret, Phoenix Training, Boof Media, Asociația Energia Inteligentă, EM 360 Studio, RWEA, FEL România.

Parteneri  Media: Financial Intelligence, Focus Energetic, Energy Center, E-nergia, NewsEnergy, MediaUno, Clubantreprenor.ro, Bursa, Economistul, Club Economic și România Durabilă.

Producția video a fost asigurată de BOOF MEDIA.


Un comentariu la “VIDEO Gala InvesTenergy dedicată specialiștilor din sectorul energetic “Să punem Oamenii din energie în lumină””

  1. Felicitari pentru eveniment .Felicitari tuturor premiatiilor.Pacat ca dl.Havrilet , in calitate de director general DER , nu stie ca linile electrice sint,printre altele, de 110 KV (kilo volti ) si nu de 110 KW (kilo wati) ! Marimile electrice sint abecedarul acestei meserii ! Se invata primele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.