VIDEO Gala Investenergy dedicată specialiștilor în energie. Am pus în lumină pe Ioana Krekan, Manager Activare și Facturare Enel Energie

Publicat pe Categorii Exclusiv, Semnal, VIDEO
Prima Pagina Actual Semnal VIDEO Gala Investenergy dedicată specialiștilor în energie. Am pus în lumină pe Ioana Krekan, Manager Activare și Facturare Enel Energie

Ioana Krekan: „A fost un an provocator, un an peste care am trecut cu ajutorul unei echipe de specialiști, care ne-a ajutat să implementăm foarte multe modificări legislative și să reușim să răspundem clienților noștri în timp și, bineînțeles, să reușim să emitem facturile corect, care să ajungă cât mai repede la aceștia”

„La Gala InvesTenergy, punem în lumină oameni importanți pentru sectorul energetic, oameni mai puțin văzuți decât alții, care au avut un rol important în această perioadă cu multe schimbări și care vor avea un rol important și în următoarea perioadă”, a spus Sergiu Ion, Director Comunicare pentru companiile Enel în România. El a prezentat și premiat pe Ioana Krekan, Manager Activare și Facturare, Enel Energie și Enel Energie Muntenia, pentru profesionalism, dedicare și performanță în activitate.

“A fost un an provocator, un an peste care am trecut cu ajutorul unei echipe de specialiști, care ne-a ajutat să implementăm foarte multe modificări legislative și să reușim să răspundem clienților noștri în timp și, bineînțeles, să reușim să emitem facturile corect, care să ajungă cât mai repede la aceștia”, a afirmat Ioana Krekan.

Vă invităm să vizionați momentul de festivitate. Felicitări, Ioana Krekan! Respect și prețuire!

Ioana Krekan a intrat în lumea business-ului coordonând o firmă de transport în timpul facultății, iar după anul 2013 a făcut transferul către o companie de telecomunicații, unde a pus bazele Departamentului de Customer Experience. În 2015, a început călătoria în lumea Enel, pornind din Deoartamentul Call Center, unde a coordonat partenerii. Ulterior, a acceptat provocarea de a fi Project Manager pentru Direcția Operațiuni Clienți. Următoarea etapă a fost gestionarea portofoliului de clienți din zonele cu o prezență mai redusă a Enel, într-o perioadă în care creștea numărul de clienți în toată țara. Începând cu 2021, Ioana este managerul Departamentului Activation&Billing.

Ioana are 32 de ani, a urmat liceul cu gândul la Facultatea de Medicină, specializarea pediatrie. Pe parcurs, preferințele s-au schimbat și a urmat ASE, Management Economic. S-a perfecționat continuu urmând numeroase cursuri la Institutul Diplomatic Român, fiind mediator acrediat de Consiliul de Mediere din România.

Este pasionată de călătorii, tenis și dans, fiind implicată în multiple acțiuni de caritate de peste 7 ani. Este atașată de un proiect de suflet – „Oferă în dar: un zâmbet”, proiect prin care sunt ajutați micii bolnavi de cancer internați la Institutul Clinic Fundeni. Ca urmare a acestui proiect, împreună cu un prieten, au pornit campania „Spitale publice din bani privați”, prin care s-a renovat Secția de Hematologie Pediatrică din cadrul Institutului Clinic Fundeni și continuă renovarea altor spitale.


Publicat de

Cristina Trefaș

Director Editorial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *