VIDEO InvesTenergy. Dumitru CHIRIȚĂ, Președinte ANRE: „În această iarnă nu vom avea probleme deosebite în aprovizionarea cu gaze pentru populație”

Publicat pe Categorii Esential, Flux energetic, Info Consumatori, Petrol si gaze, Semnal
Prima Pagina Actual Esential VIDEO InvesTenergy. Dumitru CHIRIȚĂ, Președinte ANRE: „În această iarnă nu vom avea probleme deosebite în aprovizionarea cu gaze pentru populație”

În această iarnă nu vom avea avea probleme deosebite în aprovizionarea cu gaze pentru populație, a declarat Dumitru Chiriță, Președintele Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE, Keynote Speaker la Conferința anuală InvesTenergy, cu tema “Energie cu responsabilitate”, desfășurată sub patronajul ANRE.

Transgaz a făcut eforturi deosebite pentru a crește capacitatea de interconectare la graniță atât cu Bulgaria, cât și Ungaria. Sper că în continuare va acționa pentru a crește capacitatea de interconectare cu Moldova și, de ce nu , și cu Serbia, a precizat Chiriță.

Producție video: Ba Da Media

Citește și:
https://www.investenergy.ro/dumitru-chirita-presedinte-anre-keynote-speaker-la-conferinta-anuala-investenergy-se-impune-sa-luam-in-calcul-investitii-urgente-de-cel-putin-3-000-de-mw-am-declansat-controale-la-producatorii-de/


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *