VIDEO ”Punem în lumină Avocați specializați în Energie” Cu o carieră de peste 20 de ani, Paula CORBAN PELIN, Partner DLA Piper – recunoscută pentru experienţa sa în domeniul energiei

Publicat pe Categorii Business, Esential, Exclusiv, Semnal, VIDEO
Prima Pagina Actual Esential VIDEO ”Punem în lumină Avocați specializați în Energie” Cu o carieră de peste 20 de ani, Paula CORBAN PELIN, Partner DLA Piper – recunoscută pentru experienţa sa în domeniul energiei

Cred că tărie că fiecare dintre noi acolo unde lucrăm, prin excelență în ceea ce facem în fiecare zi și prin implicare în comunitate, putem să ne aducem o contribuție importantă la o lume mai bună pentru copiii noștri, a spus Paula CORBAN-PELIN, Partner, DLA Piper, la Gala InvesTenergy dedicată Specialiștilor.

Dna Daniela Dinescu, Managing Director PNE România, a pus în lumină și a premiat pe Paula CORBAN-PELIN, Partner, DLA Piper.

“Specialista pe care am onoarea și bucuria să o prezint pentru a o premia, în cadrul Galei InvesTenergy, este unul dintre cele mai cunoscute nume în avocatura de business. Cu o carieră de peste 20 de ani, este recunoscută pentru experienţa sa în domeniul energiei, unde a coordonat și coordonează o serie de proiecte de dezvoltare a proiectelor de energie verde precum și alte aspecte de reglementare, trading, PPA. Cu o perspectivă aprofundată a sectorului energetic și a provocărilor cu care se confruntă actorii din industrie, a coordonat recent echipa de avocaţi care a redactat Codul de bune practici pentru energia regenerabilă, un ghid de referinţă al Romanian Wind Energy Association (RWEA) şi Romanian Photovoltaic Industry Association (RPIA), și este implicată în multe dintre activităţile desfășurate de către cele două asociaţii. Personal, ca membru în bord-ul celor două asociații, îi mulțumesc Paulei pentru contribuția remarcabilă”, a afirmat Daniela Dinescu.

Vă invităm să vizionați momentul de premiere. Felicitări, Paula CORBEN-PELIN! Respect și prețuire!

Specialista Paula Corben – Pelin, care este pentru compania noastră – PNE – un Partener de încredere, un real sprijin, îşi dedică o bună parte din timp proiectelor cu componentă socială, fiind şi coordonatoarea echipei pro bono din cadrul biroului de avocatură local. Activitatea sa în acest domeniu include asistenţă de specialitate pentru organizaţii internaţionale precum United Way Romania, UNICEF şi, cel mai recent, UNHCR (Agenția ONU pentru Refugiați), în cadrul unui proiect dedicat refugiaţilor ucraineni, a mai spus Daniela Dinescu.

Paula CORBAN-PELIN: “Mulțumesc, Dana! Cred ca eu ar trebui să îți înmânez premiul pentru mulți ani de prietenie, colaborare și contribuție adusă industriei regenerabilelor. Este o onoare să fiu pe această scenă împreună cu personalități marcante din domeniul energetic”.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *