VIDEO “Punem în lumină Avocați specializați în Energie” De 20 de ani în profesia de avocat și o experiență extinsă în energie, Mihaela NYERGES aduce claritate în provocările juridice. A asistat mari investitori în ambele „valuri” de energie regenerabilă

Publicat pe Categorii Business, Esential, Exclusiv, Semnal, VIDEO
Prima Pagina Actual Esential VIDEO “Punem în lumină Avocați specializați în Energie” De 20 de ani în profesia de avocat și o experiență extinsă în energie, Mihaela NYERGES aduce claritate în provocările juridice. A asistat mari investitori în ambele „valuri” de energie regenerabilă

“Îmi revine onoarea să prezint și să acord diploma de excelență pentru profesionalism, dedicare și performanță unei persoane care aduce claritate în provocările juridice din Energie. Pe noi cei din sectorul energetic, ne ajută, în aceste sute de reglementări, care sunt actualizate mult prea des, să putem lua decizii, să putem înțelege ce ne așteaptă”.

Liviu Gavrilă, Vicepreședinte RWEA, a pus în lumină, la Gala InvesTenergy deicată Specialiștilor, pe  Mihaela NYERGES, Managing Partner, Nyerges & Partners și Membru Consiliu de Administrație RPIA.

Vă invităm să vizionați momentul de premiere, Felicitări, Mihaela Nyerges! Respect și prețuire!

Mihaela Nyerges este Managing Partner al unei casei de avocatură foarte activă pe piața energiei și membru ales al Consiliului de Administrație al Asociației Industriei Fotovoltaice din România (RPIA).

Cu o experiență de 2 decenii în profesia de avocat, a asistat autorități publice, societăți deținute de stat, corporații internaționale și antreprenori locali din diverse industrii. Expertiza sa cuprinde domenii precum fuziuni și achiziții, drept imobiliar și urbanism, construcții, finanțări, drept corporativ și comercial.

Are o experiență extinsă în sectorul energetic, coordonând numeroase proiecte de investiții și achiziții complexe, și asistând mulți dintre principalii actori de pe piața de energie din România, inclusiv dezvoltatori, producători, operatori de rețea, furnizori, traderi și bănci finanțatoare, în ambele „valuri” de energie regenerabilă.

Este implicată intens în activitatea asociațiilor din industrie și în consultările publice referitoare la elaborarea legislației din domeniul energiei.

Mihaela Nyerges: “Este o mare onoare pentru mine să urc pe această scenă alături de specailiști de anvergură din sectorul energetic. Mă bucur mult să lucrez în acest sector și că am avut șansa să fiu timp de 20 de ani alăuri de specialiști importanți din energie.

Cred că noi avocații putem face mai mult , putem ajuta la îmbunătățirea mediului investițional tocmai pentru că înțelegem lacunele legislative și pprobleme cu care se confruntă investitorii: mă bucur să pot să îmi aduc contribuția alături de spcialiști din RPIA și RWEA”.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *