VIDEO “Punem Oamenii din Energie în Lumină”. Daniela DĂRĂBAN, Director Executiv ACUE – recunoaștere pentru profesionalism și angajament în găsirea de soluții la problemele de mare complexitate cu care se confruntă furnizarea și distribuția de energie

Publicat pe Categorii Business, Esential, Exclusiv, Furnizare / Distributie / Transport, Semnal, VIDEO
Prima Pagina Actual Esential VIDEO “Punem Oamenii din Energie în Lumină”. Daniela DĂRĂBAN, Director Executiv ACUE – recunoaștere pentru profesionalism și angajament în găsirea de soluții la problemele de mare complexitate cu care se confruntă furnizarea și distribuția de energie

Alina Rușanu, Manager Energy Resources/Departament Energie, Vimetco ALRO a prezentat, la Gala InvesTenergy dedicată Specialiștilor, “o Doamnă cu o personalitate puternică, serioasă și foarte implicată, cu multă putere de muncă, care se remarcă  – cu profesionalism – în sectorul energetic, precum și în mass-media”.

“Este o persoană ale cărei contribuții la întelegerea domeniului energetic, elaborarea de politici și stabilirea unui cadru coerent de colaborare între numeroși stakeholderi sunt remarcabile. Una dintre principalele caracterstici este pasiunea pentru politici publice și angajamentul în găsirea de soluții practice și echilibrate la problemele de mare complexitate cu care se confruntă piața de energie, în general și furnizarea și distribuția, în mod special”.

Daniela DĂRĂBAN, Director Executiv ACUE, a fost premiată pentru profesionalism, dedicare și performanță.

Vă invităm să vizionați momentul de premiere. Felicitări, Daniela Dărăban! Respect și prețuire!

Daniela Dărăban se bazează pe o experiență solidă construită atât în instituții publice, cât și în companii. A lucrat în sectorul public, ocupând poziția de consilier pentru relații publice și comunicare pentru președintele ANRE, Ministrul Finanțelor, Ministrul Economiei și Energiei.  Timp de opt ani, a fost Director de Relații Publice și Guvernamentale pentru ExxonMobil Exploration and Production Romania. A lucrat anterior GSK Pharma România ocupând funcția de Corporate Affairs & Communication Head și membru în Board.

A fost implicată într-o serie de proiecte importante pentru sectorul energetic: primul proiect de explorare în ape de mare adancime (Neptun Deep), listarea primei companii din sectorul energetic la BVB (Transgaz), liberalizarea pieței de energie.

Daniela Dărăban: “Mulțumesc foarte mult. Mulțumesc, Cristina! Nu mă consider un specialist în energie, motiv pentru care în fiecare zi învăț despre energie. Poate de aici și curiozitatea pentru fiecare temă. Revenirea mea în sector, după ce am fost implicată într-un proiect privat și am fost foarte norocoasă să fac parte din acea echipă, are loc într-o perioadă  pe care doar cu oameniii din acest sector o putem duce la capăt cu succes având în vedere toate provocările. Mă refer la criza de anul trecut și toată presiunea care a existat pe sectorul de furnizare și de distribuție. Această pasiune a mea vine din faptul că știu că în spate sunt oameni foarte buni, super profesioniști, oameni cu care am stat zile nopți și chiar în week-end să găsim soluții. Când ai o astfel de echipă te simți dator să o reprezinți la cel mai înalt nivel. Acest premiu nu este pentru mine neapărat, este pentru toți oamenii care au încredere în mine”.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *